Politologai nesutaria dėl D. Grybauskaitės galimybių tapti ES prezidente

Grįžti į straipsnį

JONAS LIETUVIS

JONAS LIETUVIS portretas
Būtų labai gera ES . Matytų ir suprastų daugiau už bet kurį iš didelės valstybės. Bet mums reikalingesnė čia.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 47 dienos.

Pinokis

Pinokis portretas
Kaip įdomu kai dundukai komentuoja. Šemetos Lietuvai taip pat nereikėjo, kuris sėkmingai dirba Briuselyje. Grybauskaitė taip pat turi visas galimybes tapti ES komisare. Tad nesirkime svetima liga. Tave, komentatoriau ne tik Prezidentu, bet ir meru niekas neišrinks. Juk norėtum pastrapalioti, kaip kažkada Šustauskas, ania ?

ačiū,nereikia

ačiū,nereikia portretas
Na,būtų labai įdomu,jei ES vadovautų buvvusi komunistė iš Burtokevičiaus sparno... OLietuvai jos nereikia. Tegulpasiima savo Valį ir keliauja šunims šėko pjauti

algis

algis portretas
gal geriau ji su visu tuo melynu kostiumu isnyktu is Lietuvos politinio gyvenimo...,kaip prezidente tai ji nieko nepadare,kad mums ..paprastiems zmonems bent sviesos mazas spindulelis pradetu sviesti...,o kad ji sau reklameles ismetinejo..tai cia toks jau iprotis..galimai is KGB mokymu.....plius labai neaisku kokia sex pakraipa...kazkaip neatrodo,kad ta kryptim butu krikscioniska linija...,nes garliavos ir kiti faktai,bei zenklai rodo kaip kitaMano nuomine..prezidento institucija Lietuvoj yra apskritas nulis..,bet jei jau renkam prezidenta tai jis turi buti be KGB sleifo,be neaiskios sex pakraipos ,ir turetu bent kazka naudingo nuveikt prezidenta rinkusiems zmopnems...o paplepet ir pasreklamuot ir as galiu...

NA NA

NA  NA portretas
galima pagalvoti ,kad į lietuvą dirbti grybauskaitę , komandiravo politologai ,sunku panelei grybauskaitei ,kai ją visi siuntinėja atidirbti ,,,,,sėkmės prezidentei , pareikšti ir savo valią .

Galerijos

Daugiau straipsnių