Plintant tymams, Seime – siūlymas skiepyti vaikus privalomai

Grįžti į straipsnį

mamai

mamai portretas
Žindomų kūdikių iš viso negalima skiepyti! Jei seimas ir veryga to nežino (o gal ir žino, bet tyčia stengiasi natūralų imunitetą naikinti, kad kuo daugiau žmonių visą gyvenimą visokius vaistus pirktų), tai turėtų žinoti bent mamos...

mama

mama portretas
durniai ir tiek - tegu pirma priima įstatymą dėl kompensacijos už skiepų sugadintą sveikatą, o ne pasirašyt tėvams prieš skiepijant liepia. Kas to nepatyrė, nesupras, bet patyrusiems be galo skaudu. Praėjus pusvalandžiui po skiepo, mano sveikas lig tol keturių mėnesių kūdikis prarado sąmonę. Greitoji, ligoninė ir tylintys medikai. Išgyveno, bet prisakė daugiau niekada neskiepyti, nes antro karto gali neatlaikyti. O diagnozė išleidžiant buvo virusinė infekcija - paaiškino, kad neturi teisės rašyti jog nuo skiepų reakcija. Neturėjau jėgų ginčytis, džiaugiausi, kad vaikas gyvas liko. Pikta klausyt tokių kvailų Jakilaičio kalbų ir medikų melo.

Tika

Tika portretas
nu mano manymu skiepytis privalomai nebūtinai, bet tie, kurie susirgs ir patikrinus registre, kad jie neskiepyti, tai jų nuo tos ligos ir negydyti arba jei norės būti gydomi, tai pilnai apsimokėti už gydymo paslaugas. Reikia manau tiems super tėveliams taip pat imtis atsakomybės už savo neapgalvotus veiksmus.

Mociute

Mociute portretas
Skiepyti vaikus su VERYGOS nupirktais prastos kokybes skiepais?

...

... portretas
ACH: "... registruoja įstatymo pataisas, kurios numato, kad skiepai vaikams iki 16 metų nuo poliomielito, tymų ir raudonukės būtų privalomi" - kažkada krikštas buvo privalomas. NES: "Visi vaikai turi teisę į SIELOS apsaugojimą. Jei dalis tėvų užsispyrę ar vadovaujasi visiškai kitokiomis teorijomis, tada kas nors turi būti atsakingas, kad vaiko SIELA NEPRAŽŪTŲ" ... "Žmonių SIELOMIS rizikuoti negalima. Teisė į SIELOS AMŽINYBĘ niekieno veiksmais negali būti suvaržoma. Tačiau asmenų, nepagrįstai atsisakančių KRIKŠTYTI vaikus, skaičius auga, todėl kasmet didėja ir NEPAKRIKŠTYTŲ asmenų skaičius. Neigiamos, RELIGIJOS mokslu nepagrįstos informacijos apie KRIKŠTĄ skleidimas padarė didžiulę žalą – dėl tėvų ir globėjų atsisakymo KRIKŠTYT savo vaikus daug vaikų lieka NEPAKRIKŠTYTŲ" ... "O KRIKŠTYJIMĄ paskyręs KUNIGAS informaciją apie tuos, kurie atsisako skiepytis, turės perduoti ŠVENTAJAI INKVIZICIJAI"... - juk netikėt PSO (oi, ŠVENTĄJA bažnyčia) šiais laikais NEGALIMA. :/

ir ko čia nesuprasti

ir ko čia nesuprasti portretas
seimūnai supranta :), o visi kiti – ne :). Bet logika paprasta: reikia skiepyti neskiepytus ir , turbūt, perskiepyti jau skiepytus – juk reikia kuo daugiau skiepų porcijų sunaudoti.

Nu jo

Nu jo portretas
Aš tai niekaip nesuprantu: kaip susirgęs neskiepytas gali apkrėsti skiepytą? Kažkaip man galai nesueina: jeigu tu skiepytas, imunitetas prieš tą ligą susiformavęs, tai kaip tave gali apkrėsti? Vakcina neveiksminga? Eilinis farmacininkų pasipinigavimas?

Rimas

Rimas portretas
Privalomi skiepai - žmogaus teisių pažeidimas. Lietuva tampa policine valstybe...

Faktas

Faktas portretas
FarMafija gerai Paluckui sumokėjo?

Kada

Kada portretas
Kada bus įstatymas,kad daktarai ir farmacininkai privalo atsakyti,už žmonių nugydymą ir vakcinų komplikacijas?

Galerijos

Daugiau straipsnių