A. Paulauskas prašo jį grąžinti į praktikuojančių advokatų sąrašą

  • Teksto dydis:

Buvęs Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Artūras Paulauskas siekia grįžti į advokatūrą.

„Paprašiau įtraukti mane į praktikuojančių advokatų sąrašą, sakė, kad reikia papildomų dokumentų pristatyti. Jeigu suspėsiu, gruodžio 1 dieną Advokatų taryboje svarstys tą klausimą“, – BNS sakė politikas.

Į parlamentą neišrinktas teisininkas teigė sulaukęs ir kelių darbo pasiūlymų, bet apsisprendęs grįžti į advokatūrą.

„Turiu smulkių pasiūlymų, bet nemanau, kad aš juos priimsiu“, – teigė jis.

Advokato praktika A.Paulauskas vertėsi 1997 – 2000 ir 2011 – 2012 metais, yra įkūręs advokatų kontorą „A.Paulauskas ir partneriai“.

Buvęs generalinis prokuroras teigė, kad dirbdamas advokatu renkasi civilines bylas.

„Aš į baudžiamąsias bylas negaliu eiti, nes daugiau kaip 20 metų buvus vienoje barikadų pusėje, pereiti į kitą labai sunku. Stengiuosi dirbti civilinėse bylose. Bet čia reikia padirbėti atnaujinant praktiką ir atnaujinant žinias“, – BNS sakė jis.

A.Paulauskas 1990 – 1995 metais vadovavo Generalinei prokuratūrai, 1995 – 1997 metais ėjo generalinio prokuroro pavaduotojo pareigas.

Jis yra iškeltas kandidatu į Darbo partijos pirmininku, bet prisipažino turįs abejonių dėl kandidatavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
Pagarba A. Paulauskui.

Pensininkas

Pensininkas portretas
”Stiprus teisininkas,stiprus politikas,” tik kažkodėl lenda į politiką kurioje nieko nenuveikė Lietuvos labaui ir jos žmonėms.Tik savo šeimą išardė ir apsijuokė .Manau savarankišku verslu reikia užsiimti ir laukti pensijos o gal pensininkas? Pensija reikia manyti nebus tokia kokia eilinių piliečių ,žeminanti.Nieko gero apie šį žmogų negalima pasakyti,tik tai ,kad save ir savo kišenės nepamiršta ir pasirūpina ją , kad būtų ne tuščia.

Lina

Lina portretas
Stiprus teisininkas, stipri asmenybė. Gaila, kad nelabai sklandžiai susiklostė politinė veikla. Bet lemiamais Lietuvai 1990 metais, A. Paulauskas parodė tvirtą stuburą. Ir už tai padėka
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių