Patvirtino: S. Skvernelis dalyvaus prezidento rinkimuose

Grįžti į straipsnį

vanda

vanda portretas
Rimtas vyras, Skvernelio vietoje, nekandidatuotu i prezidentus, ,,krykstautu'' toje kedeje, kurioje sedi dabar...

Ok

Ok portretas
Mentas mentui biciulis.brolis .varnas ir sabutilnikas

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Skvernelis, norėdamas sumažinti pavardės neigiamą poveikį savo iškiliai asmenybei, užsakė maestro Statkevičiui sumodeliuoti jam smokingą be skvernų.

Akvilė

Akvilė portretas
AHA, bijot už milic ininką balsuot, nes daug kam uodegas prispaudė, nuo lovio atitraukė. ŠAUNUOLIS SKVERNELIS, mes su jumis.

KATASTROFA

KATASTROFA   portretas
pinigai bus palikti žmonėms , o ne biudžeto įsisavintojams ? :) Nuplaukė pinigėliai į eilinių žmonių kišenes :) Katastrofa rėkia "žmonių partijos ' pirmininkas ir kandidatės Šimonytės rėmėjas ? :))))) Pradėkime pagaliau GIRDĖTI ką kalba mūsų išrinktieji ir GALVOKIME prieš rinkimus , o ne rinkime "iš tikėjimo partija ar grožiu " , o paskui po rinkimų aimanuokime kaip valdžia mūsų rinkėjų nesupranta .

kaip aš suprantu , jei išrinktume "žmonių partijos "

kaip aš suprantu , jei išrinktume "žmonių partijos "  portretas
remiamą kandidatę Šimonyte , kuri jau vieną kartą su Kubiliaus vyriausybę "parėmė" pensininkus ir kitus žmones , kad šie tik prie šios valdančios daugumos pradėjo atgauti "parėmimą " - apie kokį nors DAUGELIO lietuvaičių gyvenimo gerėjimą , reikėtų pamiršti ? Neleistų partijos ideologija ? :) Apie bankų specialistą iš vis nerašau ...NE , tai kas geriau Skvernelis ar Šimonytė ? Man Skvernelis :)

štai kaip "žmonių partijos " vadas pergyvena dėl žmonių -

štai kaip "žmonių partijos " vadas pergyvena dėl žmonių -  portretas
Paklaustas, kokios yra didžiausios Seimo bėdos šiuo metu, G. LANDSBERGIS išskyrė didžiausią užprogramuotą problemą, kurios pasekmės bus matomos nuolat – mokesčių pertvarka.„Reikia labai aiškiai ir ne vieną kartą pakartoti, kas buvo padaryta. Ko gero, finansų ministro žodžiai, kad jis yra „mažos“ valstybės fanatikas, nubrėžia valstybės kryptį. Tai reiškia, kad per artimiausius trejus metus, pradedant nuo šių metų, valstybės biudžetas neteks iš viso beveik 2 mlrd. eurų, nebus surinkta, NES PER MOKESČIŲ PERTVARKĄ JIE BUS PALIKTI ŽMONĖMS Skaitykite daugiau: /delfi.lt/news/daily/lithuania/landsbergis-perspejo-karbauski-musu-laukia-katastrofa.

Vladas

Vladas portretas
Koncervų subinlaižiai ,net apsiputoje,su prišiktais pampersais, nenueidami nuo kompo, vis rašo komentarus prieš Skvernelį.

To-o mūsų šeima

To-o mūsų šeima portretas
Tikiuosi,kad tokių šeimų bus daugiausia,nes galvoja su viršutinę galvą.Norėčiau užduoti klausimą,kurie prieš Skvernelį.Kuri vyriausybė dirbo geriau iki ,,valstiečių"?Atsakykite.

Petras

Petras portretas
Jei skvirnelis tai bus tikra betvarkė,bus lygiai taip pat kaip su valinsko partija, Šerėnas pasisiūlė būti prezidentu tai tas atvejis kartojasi klaunai.

Kietos rankos svajokliai

Kietos rankos svajokliai portretas
Tas chamas primena Chruščiovą užsienyje, kai pritrūkęs argumentų, nusimovęs batą daužė juo į stalą. O apie šalies kultūrą dažnai sprendžiama iš prezidento kultūros, intelekto, etiketo, gebėjimo gerbti pašnekovą, mokėjimu susikalbėti ir tt. Taigi tuo pasirinkimu artėsime tik prie rytų.

o mūsų šeima

o mūsų šeima  portretas
rinks ne "grožio 'karalienę , o prezidentą turintį 'stuburą ' , kuris , kai reikia jį aiškiai pademonstruoja : nusitėkšdamas "kregždučių srutas " po kojomis ir pasakydamas š....ti ant galvos niekam neleisiu :) Rinksime Skvernelį .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nepatinka musu seimai Skvernelis,ir tiek.

Prezidentai ne klounai

Prezidentai ne klounai portretas
Tik apsijuoktume prieš visą Europą išsirinkę tokios žemos kultūros,nusižemintai tarnaujantį abejotinos sąžinės oligarchams prezidentą.Aišku,tik tokio paties lygio bus ir jo rinkėjai.Jau jo fizionomiją ir elgesys rodo jį esant ne kultūringos šalies vadovą,o labiau gerą klouną.

Anonimas

Anonimas portretas
Keista skaityti kai kuriuos komentarus,kad prezidentą reikia rinkti pagal grožį,pagal tai ką pasakys užsienis.Ar jūs ir namuose,prieš kažką darydami,pirmiausia galvojat ką pasakys kaimynai?Skvernelis geras kandidatas ir nereikia jo kaltinti tuo ko nepadarė ir neprikašioti ankstesnio darbo,nes visuose darbuose yra visokių žmonių

skaitytoja

skaitytoja portretas
sėkmės ponas S. Skverneli tu vienas iš rimčiausių užimti šį postą šiais metais nėra iš ko rinktis nes prezidentas turi būti puikus diplomatas gaila kad Ušackas nedalyvauja jis puikus diplomatas o Lietuvos žmonių reikalus sprendžia seimas ir vyriausybė

nėra diplomatijos

nėra diplomatijos portretas
Jei konservatoriai taip nepultų ant valstiečių valdžios ir Skvernelio, tai to Skvernelio niekas ir nerinktų. Konservatorių puolimas parodo, kad reikia rinkti.

Realus Prezidentas

Realus Prezidentas portretas
Realus prezidentas, jau vien ką reiškia konservų puolimas, o Lietuvos radijas nuo pat ryto. kaip burnoja.Teisingai darot ,Skverneli, palaikysim

lizinginis premjeras

lizinginis premjeras portretas
svajoja būti lizinginiu kolchozo prezidentu

Galvotas

Galvotas portretas
Toks vaizdas, kad komentarus koncervatoriai raso, nes tokias pievas nusisneka zmones. Ant "Milicininko" Matijosaicio irgi vare pries rinkimus, kaip varo ant valstieciu ir ka blogas meras? Valstieciai ka nors blogo padare? Dirba musu paprastu zmoniu naudai. Jus ka norit vel sugrizti i koncervatoriu dirzu verzimosi era? Nepatinka, kad algos kyla, nepatinka, kad paugliai atranda normaliu pramogu, o ne tik prisigerti? Ijunkit mastyma zmones ir ziurekit i rezultatus, kas pildo pazadus ir prie kurios valdzios gyvenimas gereja? Akivaizdus progresas su valstieciais. Reik buti visiskai negalvotam, kad balsuoti uz koncervus. Nauseda, kaip ir nieko atrodo, bet kate maise. Duokit padirbt zaliukams, nepaisant ziniasklaidos pilamo purvo, kol kas valstieciai gerai tvarkosi.

Pilietis

Pilietis portretas
Kvailys nusprende kandidatuoti i prezidentus. O kitas kvailys ji nusprende remti. Abu klounai.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
Sveikinu gerbiamą Skvernelį! Linkiu sėkmės rinkimuose!

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Prezidento rinkimai žada būti įdomūs. Pirmas Skvernelio prisistatymas tapo pirmu jo nusikalbėjimu apie Grybauskaitės paskirtus savo įpėdinius. Toliau bus gražiau.

Užjaučiu Lietuvą

Užjaučiu Lietuvą portretas
oligarcho milijonieriaus Karbauskio klapčiukas Skvernelis sieks prezidento posto-apačiū kandidatas>Taip milijonieriai pilnai užgrobs valdžią Lietuvoje

pensininke

pensininke portretas
ponas skverneli jei jus busite prezidentu kas jusu vieta uzims nebus kam mes labai palaikome jus arba prezidentas ar premjeras mes su jumis sekmes laikykities nepasiduokite lansbergiukui

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pagaliau apačios (po sovietinės okupacijos likę rusų kolonistai bei Putino subinlaižiai), dideliam džiaugsmui sulaukė savo kandidato į prezidentus.

Vytautas

Vytautas portretas
Bus sunku jums po Ai-------tes nuvaldytos salies.

Gaidys Gaidelis

Gaidys Gaidelis portretas
Lanzburginiai išgirdę šia žinią ėmė loti įvairiausiais balsais. Bet už Skvernelį balsuos visi blaivaus proto, savo rankomis pinigus uždirbantys Lietuvos žmonės, priešiškai nusiteikę visokių tapinų, valotkų ir pnš. lansburginių šunelių atžvilgiu. Laimės Skvernelis.

Tylet!Nekomentuot!

Tylet!Nekomentuot! portretas
Viskas ka prirasinesit,po rinkimu panaudosiu pries jus

Tragedija

Tragedija portretas
apsijuoktume ant viso svieto nuo jo kvailų ir vis besikeičiančių nuomonių, nuo arogantiškos pozos ir žemo nusimanymo...

Klausimas šiknalaižiams

Klausimas šiknalaižiams portretas
Skvernelis Rusnėje - darbinis vizitas ar rinkiminė agitacija?

bedarbis

bedarbis portretas
nebalsuosiu uz knysliuka palsuosiu uz triusiuka.

...

... portretas
Vieną Maskvos statytinę keis kitas?..

Anonimas

Anonimas portretas
Tiek maivėsi prieš tai, tai kur nekandidatuos.... Užteko jau premjero policajaus, tiek visko jau pridraudė jog beliko Lietuvą tik spigliuota viela apjuosti ir sargybos bokštelius pastatyti. Kur dar tokį į prezidentus... Dabar dar tik " kūmas" o išrinks bus "chazeinas"...

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Pasitariau,su mama.Tik nebalsuok uz milicininkus ,nes buvusiu nebuna p,okary nukentejom ,nuo stribumilicininku.

lietuvė

lietuvė portretas
Ar dar mažai nukentėjote nuo konservatorių, juk jiems nerūpi kaip mes gyvensime, bet reikia valdžios. Privaldė jau mus sočiai, net pensijas buvo sumažinę, kur tai yra mūsų gyvenime uždirbti pinigai. Kažkaip jie sugebėjo tai padaryti. Net baisu prisiminti, ir dar nori valdyti šalį. Gana jau jūsų paslaugų, leiskit žmonėms dirbti kurie dirba konkrečiai ir užtikrintai mūsų naudai. Skvernelis rimčiausias kandidatas ir tai žinokite gerai, nes jau dabar jaučiate smūgį žemiau juostos, nes išlindote visi kaip kurmiai, o juk dar Skvernelis ne kandidatas. Ar turite bent kiek proto, juk pasirodote eilinį kartą su nesugebėjimu tvarkytis savo viduje. Kodėl jūs puolėte iš kart į spaudą, mes juk suprantame - laivas skęsta, žiurkės bėga iš laivo.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Uz koncervatorius reikia balsuot

Arnas

Arnas portretas
Tik ne Skvernelis! Ką iš vis jis daro politikoj. Tegul nejuokina tautos.

Tėtis

Tėtis portretas
Mamos statytinis

"pasitarė su mama"

 "pasitarė su mama" portretas
Jomajo, švarkeli, kam tas cirkas ?

...

... portretas
NEREIKIA mums milicininko-pRezidento!

ai ai ai, koks netikėtumas

ai ai ai, koks netikėtumas portretas
visi nustebę, apstulbę, pakraupę :DDDDD

NEREIKIA LIETUVAI

NEREIKIA  LIETUVAI  portretas
is viso Prezidento.Perduoti visus igaliojimus ministrui pirmininkui ,kad galetu ta pozicine partija laimejusi rinkimus Seme igyvendinti savo programa ir uz ja atsakyti.Dabar sedi 10 metu ir rezultatai nuliniai ir teisinasi ,kad vienas prezidentas nieko negali padaryti.Prasidejo Dalia 10 metu ,tai tik laiko tempimas ,rezultatai niekiniai.Net nepatvirtino dekreto ,kad vienisiems zmonems butu mokamos ismokos ,kaip ir nasliu pensijos.Su Kuilumi nustekeno LIetuva su tuo skolinimusi ,ir pati gavo is tos krizes daugiausiai naudo s,net kartu ir is Briuselio gavo zenkliukus uz krizes suvaldyma.Kaip ir Adamkus darbo rezultatai kuklus.Kas is to lakstymo pas ukrainiecisu ir kitur.Ka nuveike korupcijos srityje ,kiek pasodino ,kiek turto konfiskavo ir kt.Tik su rusais sugadino santykius ,nezino net elementarios diplomatijos taisykliu tie prezidentai.Todel ordinus kabinti ir miegoti Briuselyje konferencijose gali ir koks kancleris pensininkas.KIek pinigu sutaupytumeme be to Prezidento.

spokas

spokas portretas
kas tik netingi ,tas ir kandidatuoja, gal 'pasiseks' kam nors.

Molchatj!

Molchatj! portretas
nekomentuoti,kol vyksta tyri... rinkimai!

nuomone

nuomone portretas
O mes darysim taip , kaip sake sesuo N. Sadunaite pries metus del S. Skvernelio ejimo i prezidentus.

Kauniete

Kauniete  portretas
Nu jau is jo prezidentas tegul nejuokina

rse

rse portretas
mes uz bankininka balsuosim! jis bus geras prezidentas!

Irena

Irena portretas
Šaunuolis Skverelis pagaliau sėkmės!!!

Švarkelis

Švarkelis portretas
Kapsuko preziMentas

titas

titas portretas
Šaunuolis skvernelis. Sėkmės jam.

NA NA

NA NA  portretas
jau geriau Skvernelis ar Juozaitis ,būtu prezidentu ,nei landsberginių gaujos valdoma Šimonytė ,ar Nausėda ,______įsivaizduokit, vėl ateina į valdžią landsberginių gauja. praskolinusi ir išvogusi Lietuvą ,dėdulės landsbergio žydo valdomi landsberginiai ,kurie yra buvę komunistai ir kgbistai ir toliau tyčiosis iš Lietuvos,,,sėkmės Lietuvai atlaikyti landsberginių puolimą ,,,,

Na jau na

Na jau na portretas
Tikrai gražiai sublizgėtume išsirinkę prezidentu tokį chamą mentą.Ne gana,kad jau iki šiol prisišnekėjo visokių nesąmonių,prisimelavo,tai, būdamas prezidentu, apsijuoktų ne tik jis,bet ir visi mes,nesugebėję susirasti bent kiek inteligentiškesnio valstybės vadovo.

Zemaitis

Zemaitis portretas
tik Skvernelis ir gali sujudinti šiukšles ir pašalinti pelėsius. Sekmės Tamstai, Vienykitės

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Dabar koncervatroliai puls komentarus rasyt uz rublius.

balsuosiu - UŽ

balsuosiu - UŽ portretas
,,,

nunu

nunu portretas
Šitą kiaulicininką mums dievas davė....

na

na portretas
kauniečiai, dar išsirinkit vieną milicininką.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kumelei ir bankui bus konkurentas

jule

jule  portretas
cia tai tikras salies vadovas sekmes jums skverneli balsuosiu tik uz jus

Vajėzau

Vajėzau portretas
šitokia laimė !!! apsitriesiu... :-DDD

Mikė melagėlis

Mikė melagėlis portretas
Melagis melavo per tiltą važiavo

Raudonasis žiogas

Raudonasis žiogas portretas
Kažin kas už jį balsuos.

Mat kaip

Mat kaip portretas
Kaip tame anekdote ir gražus ir protingas, O svarbiausia puikiai kalba angliškai...cha, cha, cha...

rse

rse portretas
stai kolchozo pirmininkas jai eitu i prezidentus mes uz ji balsuotumem,jis panasus i prezidenta!

rse

rse portretas
mes uz ji nebalsuosim,jis nepanasus i prezidenta!

Kiek

Kiek portretas
statė-nepastatė ,o štai šita vyriausybė ėmė ir ištęsėjo duotą rusniškiams pažadą.Sėkmės premjerui ir visai vyriausybei įgyvendinant savo programą.

Ariogalos babunė

Ariogalos babunė portretas
Visi Lietuvos konservatoriai, vienykitės. Laukiam, laukiam mes viskio jūsų dumblo laukiam. tai bus smagumėlis. Skaitysim ir žvengsim. Vai, vai, vai......

Heras

Heras portretas
Jau geriau Skvernelis,nei konservatpalaikiu isperas simonytes ir visos kitos likusios magnolijos šiukšles

Bus daug purvo.....

Bus daug purvo..... portretas
Šaunuolis.....sunki kova bus su konservatoriais.....

K

K portretas
Jo... norisi vis daugiau, daugiau dolerių.........

na manau visuomene noretu suzinot ,kokia

na  manau  visuomene  noretu  suzinot  ,kokia portretas
busimo prezidento prezzidentine programa ,vizijos ,tikslai ...---ar ir toliau bus tesiama MaMosGnolijos lanzbirkiniu kgbesnyku korumpuotu kysininku , vaikiagrobiu ir pederastiniu vestuviu bumas su ,,,senaties ,,terminu nebaudziamumo ir nepakaltinamumo litchujanijos temides istatymine programa ,nepriestaraujant konstitucinio teismo samanams -orakulams , lietuviu tremimas is lietuvos ir xoxolu banderu su lietuviskom saknim tarpukojy gabenimas simatais tukstanciu y lietuva skiriant jiems tukstantines pasalpas ysikurimuj --atimtas is lietuvos gyventoju kiseniu..... LAUKIAM programos ir tikslu.....

Mentas sidas

Mentas sidas portretas
Su skverneliu galima tik nuvalyti ramūnėliui subinaitę, kaip gali būti Prezidentu mentas priklausomas nuo kažko

TO MMM

TO MMM portretas
O tai kas tas rimtas kandidatas ? Ir kas tie du ? Kiek žinau, yra virš 10 kandidatų. Čia Skvernelis rimčiausiais ? Geras anekdotas.

Sulaukiau

Sulaukiau  portretas
Bučkis premjere ,man patinka žmonės su stuburu, todėl puikus kandidatas )))

Genys

Genys portretas
Kas gali balsuoti už lenkų klapčiuką?

MMM

MMM portretas
Bus dar vienas rimtas kandidatas, jei ne pats rimčiausias. Kitiems dviems turbūt bus liūdna išgirdus šią naujieną, juk viltis miršta paskutinė.

Nu va pagaliau

Nu va pagaliau portretas
seniai reikėjo tautai pasakyti!

Arvydas

Arvydas portretas
Čia ir arkliui buvo aišku, kad Karbauskiuks Skverniuką statys į šią "tuščią" veitą.

Galerijos

Daugiau straipsnių