Paskelbtas įtakingiausias Lietuvos valstybės tarnautojas

  • Teksto dydis:

Įtakingiausiu valstybės tarnautoju Lietuvoje politikai, žurnalistai, visuomenininkai, verslininkai, tarnautojai bei teisininkai laiko Lietuvos banko valdybos pirmininką Vitą Vasiliauską, rodo trečiadienį paskelbta delfi.lt užsakymu atlikta apklausa.

Antroji įtakingiausių tarnautojų sąraše tapo Lietuvos banko valdybos pirmininko pavaduotoja, buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė, trečią vietą užėmė Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkas Dainoras Bradauskas.

Įtakingiausiųjų penketuką užbaigia ketvirtas likęs Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkas Zenonas Vaigauskas ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius Jonas Milius, kuris užėmė penktą vietą.

Į dešimties įtakingiausių Lietuvos valstybės tarnautojų sąrašą taip pat pateko finansų viceministras Edmundas Žilevičius, vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, Konkurencijos tarybos pirmininkas Šarūnas Keserauskas, Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė Diana Vilytė ir Ūkio ministerijos kancleris Gediminas Miškinis.

Naujienų portalo DELFI užsakymu liepos 18 – rugpjūčio 28 dienomis buvo atliktas Lietuvos elito nuomonės tyrimas, kurio metu žurnalas „Reitingai“ apklausė 526 politikus, žurnalistus, visuomenininkus, verslininkus, valstybės tarnautojus ir teisininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
patys didziausi apgavikai!

JO

JO portretas
Tikro lietuvio akimis pas mus nėra patikimų ir įtakingų. Net Prezidentei metami kaltinimai. Vienas lietuvis su alaus buteliu, kitas su surudijusiu Opeliu, trečias jaunas su BMW. Ir visi sau yra svarbūs, o kiti visi Popovai.

rupintojelis

rupintojelis portretas
jo kaip turi tokia uztareja tai ir piktos kalbos apie save juokingos o juk sake ivedus eura bus gerai tapo dar geriau kai litus prilygino eurui tik va menkniekis niekas ju nekeite vienas prie vieno o persija paskaiciavo pagal kursa bet dabar geradejas tyli padares juoda darba yra ramus nes nieko doro nepadare ir nepadarys
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių