Pasaulio lietuviai: valdžia turi rasti sprendimą dėl dvigubos pilietybės

Grįžti į straipsnį

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
AR JŪS PATYS SAU UŽDAVĖTE TĄ KLAUSIMĄ---KAM JUMS TA ANTRA PILIETYBĖ.,KAIP JŪS ATLIKSIT TĄ PAREIGĄ,KĄ DUOSIT LIETUVAI?

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"Pasaulio lietuviai: valdžia turi rasti sprendimą dėl dvigubos pilietybės" *** Kažin ar galima sugalvoti DURNESNĘ mintį?

Kada Lietuvos Respublikos pilietis gali būti kartu ir kitos

Kada Lietuvos Respublikos pilietis gali būti kartu ir kitos  portretas
Lietuvos Respublikos pilietis gali būti kartu ir kitos valstybės pilietis, jeigu jis atitinka bent vieną iš šių sąlygų: 1.Lietuvos Respublikos pilietybę ir kitos valstybės pilietybę įgijo gimdamas; 2.yra asmuo, ištremtas iš okupuotos Lietuvos Respublikos iki 1990 m. kovo 11 d 3.yra asmuo, išvykęs iš Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. 4.yra 2 ar 3 punkte nurodyto asmens palikuonis. 5.sudarydamas santuoką su kitos valstybės piliečiu dėl to savaime (ipso facto) įgijo tos valstybės pilietybę; 6.yra asmuo, kuriam nesukako 21 metai, jeigu jis yra įvaikintas Lietuvos Respublikos piliečių (piliečio) iki tol, kol jam sukako 18 metų, ir dėl to įgijęs Lietuvos Respublikos pilietybę pagal Pilietybės įstatymo 17 straipsnio 1 dalį; 7.yra asmuo, kuriam nesukako 21 metai, jeigu jį, Lietuvos Respublikos pilietį, iki kol jam sukako 18 metų, įvaikino kitos valstybės piliečiai (pilietis) ir dėl to jis įgijo kitos

ALGIS

ALGIS portretas
PASIRODO , KAD VALDŽIA TOKIE PAT IŠDAVIKAI KAIP IR, JŪS ., KAS GALI PANEIGTI , KAD NENUPIRKOT .

užsienio lietuviai, ne pasaulio

užsienio lietuviai, ne pasaulio portretas
neteisingą sąvoką naudojat, nes lietuviai Lietuvoje nenori dvigubos pilietybės, bet kam rūpi mūsų nuomonė, mes tik mokesčius mokam

ALGIS

ALGIS portretas
Išvažiavo ,dėl grašių , atsisakė Lietuvos pilietybės ir taškas , jokių dvigubų pilietybių , jokių balsavimų užsienyje gyvenantiems ,KOKIĄ TEISĘ JIE TURI SPRĘSTI KAIP MUMS LIETUVOJE GYVENTI , IŠVAŽIAVO DĖL GRAŠIŲ IR LAI PASPRINGSTA .

lietuvis

lietuvis portretas
Ne valdžia turi spręsti dėl žmogaus pilietybės, o pats žmogus. Tik jis gali apsispręsti, kokios šalies piliečiu jam būti. Leidus dvigubą pilietybę, iškreipiama pati sąvoka "pilietis". Dviguba, triguba, penkiaguba pilietybė......

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"Pasaulio lietuviai: valdžia turi rasti sprendimą dėl dvigubos pilietybės" Nenusiminkite, valdžia kaip nieko neišspręndė, taip ir NEIŠSPRĘS. O tas, kas vartoja sąvoką "dviguba pilietybė" yra IDIOTAS, nesupranta ką kalba. Tokios pilietybės niekur pasaulyje nėra. Kaip atrodo lietuviai, kurie nesugeba ištarti dviejų lietuviškų žodžių: dvi pilietybės. Ir trumpiau ir lietuviškai ir atitinka Konstituciją. Su tokiasi IDIOTAIS nesusikalbėsi.

loll

loll portretas
duokit jiem pilietybę ir el balsavimą..ir nebeliks Lietuvos valstybės .. kas pasivadino pasaulio lietuviais?ir prie ko pasaulio lietuviai?

Prie ko cia zmones!

Prie ko cia zmones! portretas
Valdzia privalo padeti del pilietybes,o ne zmones !Ne prie ko cia zmones As norecia,kad jie turetu dvigubas.Daug kaimynu,tuscia,kaimuose tuscia.Liudna.Kai tures dvigubas,nors ant senatves atvaziuos su savo pensijom.Ir aplamai ekonomika pakyltu Lietuvos. Man jau geriau lietuviai,o ne ukrainieciai ir kiti svetimsaliai. Pavydas yra liga !

Bukime budrus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Bukime budrus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portretas
Jokios dvigubos pilietybes!!!!!!!!!!!! Ir ne valdzia turi spresti dvigubos pilietybes klausima,bet T A U T A. Valdzia tai viena,tai kita... o T A U T A cia A M Z I A M S. nes L I E T U V I A I S esame mes gime, L I E T U V I A I S turime ir but !!!!!!!!! Cia lietuviu zeme, cia Lietuva ir jokia valdzia neturi T E I S E S spresti apie dviguba pilietybe. Turi teise spresti tik T A U T A.

Mmm

Mmm portretas
Isdavikai? Jomajo hrienavi patriotai, zmones isvaziuoja tam kad isgyventu. Rasit visiskus paistalus. Numirkit nafik toj supuvusioj valstybej. Ko geri paskutini eura mokat, tam kad komentara parasyt

Anonimas

Anonimas portretas
kaip isvaziaves gali balsuoti jai cia NEGYVENA .NEZINO REALYBES ? o tie lopai graziai paciulba oer telika o TIE tiki !!!!! nesamones

Anonimas

Anonimas portretas
isvaziavo-atsisake ir VISKAS !!!!!!!!!!!!! niekas naverte patys ATSISAKE !!!!!!! VISKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kokios kalbos ?

...

... portretas
Pirma daugpatystė, o paskui... kam mums MŪSŲ Šalies išdavikai, taip lengvai atsisakę MŪSŲ pilietybės, negi tokiais galima pasitikėt?

Zene

Zene portretas
Isvykstama is Lietuvos ne is gero gyvenimo. Jeigu Lietuva istojo i Europos Sajunga tegu ima pavyzdi is kitu valstybiu, beveik visos valstybes turi dviguba pilietybe, Taip labiau apsaugo savo piliecius lengvau gyventi kitoje salyje. Svetymoje salyje gyventi labai sunku i tave ziuri su nepasitikejimu.Negali gyventi pilnavercio gyvenymo.Gyvenimas ne ciuozykla, kad galetum keisti sali kada tik panoresi, tam nera materialines bases. Pinigai niekur nekrenta is dangaus. O ir kiekvienas Lietuvis nori grizti i Lietuva sulaukus pencios, o taip atsivestu ir savo uzdirbta pensija. O jeigu neturi pilietybes??? Sugriztu tevai lankytu anukai, o gal ir vaikai sugriztu.Lietuva neturetu uzkirsti kelio savo pilieciams.Pilietybe yra popieriuje. Tai jeigu as esu Lietuve tai , kaip mane galima padaryti ne Lietuve. Sena konstitucija. Cia nera spalvu ir negali buti gincu. Zmones vaziuja kur yra valgyti ir kur gali pragyventi.

86m

86m portretas
as sene ir man ta pilietybe visai nereikalinga ,galiu padovanoti kam taip jos reikia pav. vaediniu proga.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ne visi supranta žodį pilietybė. Juk Lietuvos piliečiai - tai tai ir lenkai, ir žydai, ir rusai, ir romai.... ir žinoma lietuviai, kurių kažkada buvo absoliuti dauguma.... Užsienio lietuvių keistas noras matyt yra kitas - teisintis kodėl savo "Tėvynę už grašį pardavė", juk užaugo "pionierių karata", pilvu ir tarpkoju besirūpinanti.Užsienio lietuvių noras kitas - suskaičiuoti po pasaulį išsibarščiusius tautiečius. Pilietis visada balsuoja, pilietis turi vieną balsą, pilietis sąžiningai moka milžiniškus mokesčius, pilietis išpažįsta tautines vertybes. Pilietis kuria savo šalį (armija, policija, Seimas, Ministrų kabinetas, mokyklos, universitetai, statybos, pramonė, žemės ūkis ir kt). Ir šiam bendram reikalui reikia daug bendrų pinigų. Kokios dvigubos "naudos" gali tikėtis užsienio lietuviai:įvairius jų mokesčius dalinasi pirmoji ir antroji tėvynės;laikosi teisės aktų pirmos ir antros tėvynės; atlieka visas prievoles pirmoje ir antroje tėvynėje, tarnauja armijoje, vairuoja tanką...

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
išvažiavo,pardavė Lietuvą,atsisakė pilietybės dėl turtų,o dabar užsimanė dvigubos pilietybės.Ir kokio by,,,o jūs spręsite Lietuvos reikalus sėdėdami ten,kada nežinote kas kur ir kiek vagia,kiek gauna skurdžiai algos,pensijos,invalidumo.Grįžkite,atsisakykite tos kitos pilietybės,priimkite LIETUVIŠKĄ IR SRĖBKITE LIETUVIŠKUS BARŠČIUS,KAIP VISI LIETUVIAI.

Nuomone ...

Nuomone ... portretas
Jei taip brangi Lietuva tai gryzkite.O jei tik del savo naudai, brangi tik emociskai tai tikrai ne.Jaunimui ji nereikalinga.Atsizada pilietybes net nesusimaste.Nenori tarnauti.Pilietybe reikalinga tik senesniem ir tk emociskai.

lietuve

lietuve portretas
o man uztektu ir antros pilietybes statuso

Galerijos

Daugiau straipsnių