Partijų reitinguose pirmauja konservatoriai ir „valstiečiai“

  • Teksto dydis:

Partijų reitingų viršūnėje – opoziciniai konservatoriai ir valdantieji „valstiečiai“, rodo naujausia portalo delfi.lt. užsakymu atlikta apklausa.

Visuomenės nuomonės tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ rugpjūčio 21-28 dienomis atliktos apklausos duomenimis, rinkimuose į Seimą už Tėvynės sąjungą – Lietuvos krikščionis demokratus (TS-LKD) buvo pasirengę balsuoti 16,3 proc., o už Valstiečių ir žaliųjų sąjungą (LVŽS) – 15,9 proc. rinkėjų

Šių partijų reitingų pokyčiai per mėnesį buvo nežymūs ir neviršijo 3,1 proc. paklaidos. Liepą už TS-LKD būtų balsą atidavę 16,6 proc., o už LVŽS – 17 proc. respondentų.

Valdantieji socialdemokratai, kaip ir liepą, liko trečioje pozicijoje – už juos nurodo ketiną balsuoti 11,3 proc. apklaustųjų. Opozicinis Liberalų sąjūdis sulaukė 6,8 proc. paramos (7 proc. liepą), opozicinius „tvarkiečius“ nurodo palaikantys 5 proc. (5,3 proc. liepą) apklausos dalyvių.

Kitos partijos, kaip rodo apklausa, neperžengtų 5 proc. barjero. Arčiausiai šios ribos – parlamentinė Lietuvos lenkų rinkimų akcija, kurią nurodo remiantys 4,7 proc. respondentų (4,5 proc liepą).



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

deinis

deinis portretas
Ir vėl tik reitingai o duokit mums pigesnio sviesto ar pieno o reitingus tegu valgo patys parteicai ,kada pradės dirbti žmonėns ,kurie dar liko šalyje.

to chi chi

to chi chi portretas
na kodėl-palaiko gi.Visos Lietuvos psichuškių kontingentas ir senelių prieglaudos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių