Partijų reitinge konservatorius aplenkė „valstiečiai“

Grįžti į straipsnį

Ir vel

Ir vel portretas
Melas lansberginis vel.. kas renka ir balsuoja, niekad negirdejau kad kazkas is mano pazystamu dalyvautu kokioj apklausoj.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
tas ten nuotraukoje amžinai neišsimiegojęs... aiškiai matot?...

Kęstas

Kęstas portretas
Konservatoriams kenkia tai, kad jie neturi tikro vadovo. "Galėjai juos gerbti ar smerkti, bet nebuvo jokių abejonių, kad V. Landsbergis ir A. Kubilius vadovavo TS-LKD, formavo jos politiką, priėmė lemiamus sprendimus. G. Landsbergis – menkas jų šešėlis, kuris neturi vadovo savybių, aiškios programos ar siekių. Jis labiau primena partijos pirmininko spaudos atstovą negu patį pirmininką. Tai svarbu, nes partija dažnai sutapatinama su jos vadovu; jo įvaizdis veikia partijos įvaizdį. Landsbergis partijai vadovauja jau trejus metus, tad turėjo pakankamai laiko išvystyti vadovavimo įgūdžių bei gebėjimų.Tai, kad jis lig šiol to nepadarė, ko gero, reiškia, kad jis jų neturi." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

,,..Pirmą kartą per metus laiko.."

,,..Pirmą kartą per metus laiko.." portretas
nepasisekė susukti taip kad ir aklų berečių užtektū ir dėžučiu pakaktu

Rinkėja

Rinkėja portretas
Opozicijos lyderiui labai jau toji Morta maišo......

geda

geda portretas
tai ka dedule jau dirbti pavargo o ka ir pats anukelis nejau nemato kad dirba blogai reikia visus sukirsinti o paskui po viena nugalet taip moko partinis elitas ir dedule

šiaip tai.........................

šiaip tai......................... portretas
manau, kad "valstiečiai" niekuomet ir nebuvo žemiau broilerinių, tik mgbaltikinė "žiniasklaida" to rašyti negalėjo

Taigi,

Taigi, portretas
Kad šaunuoliai valstiečiai.Jie bent stengiasi ir daro viską,kad Lietuvos žmonės atsigautų pi soclibų-konservų valdymo.Galvojat,kad tai lenga?Lietuva užraizgyta voratinklio,išvogta,nustekenta....O manot kad tai lengva įveikti?Štai kokios povandeninės srovės veikia.Kad ir paskutinis-miškų skandalas.Kai 28metus tą patį darė išrinktieji,viskas buvo gerai,o dabar kas pasikeitė? Ogi niekas,tik,kad “kažkas”vėjus pradėjo kelti.O dėl ko? Ka suzkugdyti visą valdančiųjų darbą,kad nesurinktų į biudžetą pinigų,kad valdantieji nebesugebėtų,pensininkams,mokytojams,gydytojams kultūrininkams kelti atlyginimų,kaip tai yra pasižadėję.Aišku,tuomet vėl kils nepasitenkinimai ir,žinoma,liaudis rinks vėl senuosius vagis.Štai ko siekiama visais dirbtinai sukeliamais skandalais.Ir ministrams sunku dirbti,nes ministerijos pilnos prisodintos draugų,giminų ir artimųjų.Kad Lietuva pradėtų stotis ant kojų,mažiausiai reikia 10-ties metų gero,tvirto valdymo.Ir neprileisti prie valstybės vairo nė vieno konservliberalso

Anonimas

Anonimas portretas
Konservus reikia teisti kaip hagos tribunolia uz tautos kiršinima ir genocida o nerinkti ju ir nebalsoti už supuvusius konservus!!!

Blogiausias

Blogiausias  portretas
Karbovskiu frakcija pati blogiausia is visu buvusiu.Jie tik draudzia,naikina ir rietenos daugiau nieko.Apsoliuciai nieko gero nepadare Lietuvai,o tik blogi.Atsibodo sitie valstieciu gauja ,naikinanti Valstybe ir zengia atgalios.Bullshit..Lauk is seimo ..

untokas

untokas portretas
KONSERVATORIAI ! - jeigu norite "pirmauti", gerinkite GAIDŽIUI lesalą, ----- jo IŠVAIZDA rodo ,kad jam sunku, tupint ant TVOROS, įvertinti gyvenimo REALYBĘ

NIKA

NIKA portretas
valio,valio nors valstieciai irgi daro nemazai klaidu,ypac sveikatos,svietimo srityse ,bet vis vien 100 kartu daugiau juos palaikau,negu konservus,kurie apart karo nieko nezino,jiems svarbiausia karas ir lindimas jankiams i tam tikra vieta,o zmoniu gyvenimas dzin, nes visi kisenes prisikise

Anonimas

Anonimas portretas
Pritariu Makui.Nors valstiečiai daro daug klaidų,pvz.vis dar tas Veryga kenkia žmonėms,finansų ministras irgi nieko gero nenuveikia,nesirūpinama invalidų pašalpomis,neregėtai mažo dydžio.Rinkėjų lūkesčius valstiečių partija nesistengia nors iš dalies patenkinti,taigi nuvylė ir ŠITIE.

Makas

Makas portretas
Konservai, socai ir liberastai, tai baisus praeities seselis. Sios partijos pakankamai "pridirbo" Lietuvai ir jos zmonems.

Galerijos

Daugiau straipsnių