Partijų reitingas: „valstiečiai“ susigrąžino lyderio pozicijas

Grįžti į straipsnį

Lietuva

Lietuva portretas
Valstiečiai šaunuoliai,istorija Jus vertins GERAI.Konservatoriai užsitraukė nešlovę ...

Pakilo užuojauta

Pakilo užuojauta portretas
,,Valstiečiai'' pakilo Karbauskio dėka.Juk mūsų liaudis visada gailisi ,,skriaudžiamų''.O dabar pagaliau atskleidžiant vis naujus Karbauskio nesąžiningumo atvejus susigraudinę varguoliai bando kiek įstengia palaikyti vargšą skriaudžiamąjį.

vabalas,

vabalas, portretas
jau kaip šitas fokusas nusibodo žmonių gyvenimui, ir tik ranku mostai spaudimas džiaugsmo pilnos kelnės valstiečių ,o juk dar ir žiūrėk kiek yra pritariančių fokuso komedijantams , dramaturgams ,reitingai tie jūsų vabalu reitingai seniai užšalo taip kai mūsų gyvenimo dienos kasdienio kainų kėlimo ,ir vis rūpinasi nežinau kuom ir kada juk mes esame išnaudotoju vergu pozose kur matyta algos varganos pensijos tik nosis pavalyti pragyvenimas gėrėja tik kancleriui švogerkos švogeriu pinigas keliamas ir nesuprasi už ką ir dėl kuo tokie fokusai daromi ir kalbos mūsų povai rupinasi, savo sebrui o ne darbo žmogui, pametė po kelis eurus dėl bajerio ir šaukia o kainas kelia kas diena baikite fokusus ,, melagiai ne reitingais bet tikru gyvenimo reikia seniai jau, visi iki vienodo pado verti melagiai,

Aš  portretas
Džiaugiuosi kad ši partija eina į aukštumas. Jau ką nedaro, jau kaip šmeižia, na eina į priekį ir kaaa. Puiku. Žmonės, tai pirmas seimas kuris dirba žmonėms ir Lietuvai.

manau

manau portretas
Kaune vyko apklausa.

gidytojas

gidytojas portretas
matyt apklausa vyko su negerianciais ir neserganciais verygos kentais

Galerijos

Daugiau straipsnių