Partijos “Tvarka ir teisingumas” Raseinių rajono skyrius išsirinko pirmininką

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Raseinių rajono skyrius ketvirtadienio vakarą surengtame susirinkime išsirinko naują vadovą – Vidmantą Karabiną. Nuo kovo jis šias pareigas ėjo laikinai, kai partiją paliko ankstesnis pirmininkas Remigijus Ačas.

V.Karabino kandidatūra patvirtinta vienbalsiai.

Pirmininko pavaduotojais patvirtinti Aldona Radčenko, Algimantas Mielinis, Gytis Šulinskas, Nijolė Juknienė, Petras Vežbavičius. Perrinkta ir 12 partijos „Tvarka ir teisingumas“ Raseinių rajono skyriaus tarybos narių.

Raseinių kultūros centro salėje gausiai susirinkusius skyriaus narius prieš rinkimus pasveikino partijos lyderis Rolandas Paksas, Seimo pirmininko pavaduotojas Kęstas Komskis, europarlamentaras Juozas Imbrasas, kitų rajonų skyrių vadovai, Raseinių rajono Darbo, Socialdemokratų partijų skyrių lyderiai.

R.Paksas išsakė nuomonę, kad tvarkiečiai teisingai elgėsi, kai pradėjo derybas su Darbo partija, nors tai ir sukėlė skilimą Raseinių rajone. „Lietuvai reikalinga galinga politinė jėga, turėjome galimybę sukurti didelę frakciją Seime, pagausinti europarlamentarų būrį. Ir dabar manau, kad politinės partijos turi stambėti“, – teigė R.Paksas. Jis sakė nesiryžtąs spėlioti, kodėl nutrūko jungimosi derybos, tik užsiminė, kad tai įvyko darbiečių iniciatyva.

„Gal ir reikalingos tos audros. Kaip ir gamtoje po jų viskas atsigauna, taip ir žmogus apsivalo, sustiprėja. Tikiu, kad skyriuje yra tvarka”, - kalbėjo europarlamentaras Juozas Imbrasas.

Ne vienas partijos skyriaus narys susirinkime akcentavo, kad ankstesnis vadovas buvo diktatoriško būdo. „Baigėsi laikas, kai buvome vadinti ačininkais, dabar būsime tvarkiečiai“, – džiaugėsi G.Šulinskas.

V.Karabinas akcentavo, kad skyrius neprarado šimtų narių, kaip bandyta viešai pateikti, išsaugotas pagrindinis branduolys. Taip pat jis žadėjo demokratišką vadovavimo stilių. „Dirbsiu nuoširdžiai, siekdamas suvienyti skyrių. Ačiū už pasitikėjimą”, - sakė jis.

R.Paksas portalui kaunodiena.lt tvirtino tikintis sėkminga Raseinių rajono skyriaus veikla. „Pasitikiu vadovu ir tikiu, kad jam pavyks įgyvendinti išsikeltus tikslus. Čia daug veiklių, jaunų, energingų žmonių. Raseinių žmonės apskritai šalyje išsiskiria aktyviu dalyvavimu politinėje veikloje, yra pilietiški, todėl džiugu, kad daug jų pasirinkę partiją „Tvarka ir teisingumas“. Manau, kad Raseinių rajono skyriaus laukia graži ateitis“, – kalbėjo R.Paksas.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Raseinių rajono skyriuje yra apie 800 žmonių. Visoje šalyje „Tvarka ir teisingumas“ turi 17 tūkst. narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo,

jo, portretas
čia kaip toje reklamoje - trys viename. Ir tvarkietis, ir Romas,ir to Romas - tas pats asnmuo, nevykusiai bandantis intrigą padaryti.Bandykit nors kiek subtiliau, nes čia tai aiškiai matosi kieno ausys kyšo...

to Romas

to Romas portretas
tu apie ką

Romas

Romas  portretas
O kad kas žinotų, kaip ten viskas vyko ir vyksta.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių