Seime – pasiūlymai K. Pūkui pradėti apkaltą ir net patikrinti jo sveikatą

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
kliedesiai panų kažkam Pūkas trukdo jokios apkaltos nebus pamatysit. O Jums ką parašo tuoj tikit. Blogai, kai žmonės savo nuomonės neturi. Sėkmės Jums p. Pūkai

cirkas prasideda

cirkas prasideda portretas
Geriau visų ....... ypač konservatorių patikrinkite psichiką......juk pastoviai kariauja su rusais.....

v

v portretas
Ar seime nera svarbesniu darbu,pensininkai laukia istatymu, rimtu darbu,nusibobo,priekabiavo priekabiavo.......

Kaunietis

Kaunietis portretas
2011 m. kandidatas į Kauno miesto tarybą koalicijoje „Kitokia Lietuva“, iš sąrašo pašalintas dėl nuslėpto teistumo.

Buras

Buras portretas
Vyt lauk šitą pašlemėką. Pamatė Lietuva tikrąjį apsišaukėlio veidą. Gašlus tipelis.

Rimas

Rimas portretas
idomu kaip priekabiavo,ar bent paciupinejo?

manau

manau portretas
Jei seime būtų dirbama, kaip priklauso, nereikėtų galvoti apie pašalinius dalykus. O tie, kurie pamokslauja apie sveikatą, patys turėtų susirūpinti savąja, jeigu ne sveikata, tai morale... Beje, noras uždrausti rūkyti balkone man taip pat su sveiku protu nesiderina...Dažniausiai pamokslauja tie, kurie yra palikę žmonas, vaikus, išmetę juos iš namų,t.y. savo elgesiu nedemonstruoja nei principingumo, nei moralumo, nei sveiko proto.

Vika

Vika portretas
K.Pūkui nieko nereikia...nei pradėti apkaltos,nei tikrinti sveikatos.Būkit ramūs...artėja balandžio pirmosios "Svogūnai.".Sėkmės :)

Pilietis

Pilietis portretas
Pasamdytos,ne pasamdytos buvo ,nesvarbu ,nebyvo vadinadi budrus,prisidirbo ir viskas.Turi padėti mandatą ir keliauti atgalį Šančius.Faktiškai juo tikėti negali niekas,jis į seimą ir į Kauno miesto tarybą ėjo turėdamas tikslą ,prastumti visą savo šutvę savų žmonų,vaikų,kad mokesčių mojėtojai juos išlaikytų.Kauno miesto taryboje nieko nenuveikė būdamas korupcijos komitete,dabar savo bobą,kuri nieko nenutuokę prastūmė.Turi palikti šis žmogus seimą,nes naudos Lietuvai ir jos piliečiams iš jo tikrai nebus,kitokios Lietuvos jis nesukurs,neišgyvendins korupciją iš Lietuvos.Jo gyvenimo būdas viską pasako ,koks jis yra ir kokių gyvenimo tikslų siekė ir sieke.

ko

ko portretas
gero senis viagra naudoja ar ka panasaus duodamo buliams

ko

ko portretas
gero spec t/uzsienio/ ir parinkdavo tokius tipus savo veiklai tai is kokio /verslo/ isdygo radijo bokstas ir kieno deka iki siol neaisku kaip ir daug kt./valstybes/ paslapciu... prunskienes karbauskio bascio bradausko ir d. kt.....

FREDA

FREDA portretas
PRIES N METU TEKO NUVYKTI I DARIAUS GIRENO AEROUOSTE RENGTA SVENTE...FU CHRIENAVAS ALKAPONE, VISAS PRIPUTES ATVYKO SU PALYDA I RENGINI...TUO METU DAR NETUREJO SAVO NEI RADIJUSKOS,NEI TV...LAI VMI,FNTT GERIAU PAASIDOMI IS KURIU MONEY VISKAS ATSIRADO...AISKU,JEI NORES IR GALES...O APIE JO IDARBINIMUS,SUTEIKTA GYVENAMA PLOTA IRGI SENAI KAUNE ZINOMA..JEI NETYLES BUVUSIOS TOS DARBAVIETES MERGINOS,ISKILS DAR DAUG INFORMACIJOS..KURIA PRIVALES SUSIDOMETI TEISESAUGA...JEI NORES IR GALES.. AR TIK PUKAS NORI IR GALI...GAL BUS PADETAS TASKAS PAGALIAU..PER DAUG DEMESIO SIAI PERSONAI..

lietuvė

lietuvė portretas
Na ,mane jau pradėjo erzinti šitos nesąmonės, atseit dėl mergelių plepalų . Manau jos gali būti ir pasamdytos tų ,kuriems p.Pūkas neįtinka savo kalbomis per viešąjį eterį ,nes jei jos yra teisingos ,tai tikrai kompromituoja ne vieną aukštą pareigūną, už tokius dalykus niekas interpeliacijos neruošia .Pagaliau ,visą savo gyvenimą teko sutikti įvairių vyrų ir gašlių, ir paleistuvių ,tačiau jie su manim elgdavosi pagarbiai ,todėl noriu pasakyti jei moteris savo laisvu elgesiu neduos vyrui jokio preteksto intymiems santykiams ,vyras niekada nepriekabiaus prie moters ,na gal išimtys tik nepilnaverčiai vyrai- chuliganai ,kurie ieško pasalose išprievartauti moteris .Taip ,kad atstokite nuo seimo nario p.K.Pūko ir leiskite žmogui kovoti su politikos impotentais ir kitais visuomenės korumpuotais pareigūnais .

Zmogus

Zmogus portretas
Lauk is seimo ta gašlūną !

Vilkas

Vilkas portretas
Mergeles gali prikalbeti ka tik nori, o zodzio prie bylos neprikabinsi, visa gyvenima taip mokino.....o apie visokias barakudas, ar kaip tos ""zuveles"" vadinasi zinome nemazai.....cia visai kiti dalykai.

Kokie faktai?

Kokie faktai? portretas
Kokie faktai? Klausia napavykelis. Pasiskaityk skundai.lt- gal suprasi, jeigu tau duota suprasti? Jeigu ne -tai atsprašau?

Pamatysim seimo moralinį veidą

Pamatysim seimo moralinį veidą portretas
Kodėl tad Stoma buvo išmestas tik dėl vienos žaliaakės, o juk kalbėjo irgi apie tai, koks galingas seimo narys, kokios begalinės jo galimybės, kaip aprūpins damą viskuo ir pinigų dar duos "visuomeniniais pagrindais". Tada sprendimas buvo priimtas, o čia - pačios moterys tegu kovoja prieš nusenusio alfa patino dominavimą. Galų gale pasidomėkit kiek jau metų tęsiasi toks jo elgesys tiek šančiuose, tiek seime dabar. Kai gėjai ar žydai užkabinami - tuoj sukyla visos struktūros iki prokuratūros, o čia - tik merginos, kurios žeminamos. Ir dar svarstys ar reikia išmest iš seimo ar tegu paatgailauja, nes tiek lipo per galvas, kad papultų į šiltą vietą ponulis, kuris net be pagrindinio išsilavinimo. Ar net filmuota medžiaga ir garso įrašai, bei dešimčių merginų liudijimai nieko nereiškia?!

Kur faktai?

Kur faktai? portretas
Reikia pirmiausia irodyti teisiskai,apie moteriskiu , kurios kelia surmuli , kad Pukas priekabiavo. Gal jo toks humoras?...tik faktiniai -garsiniai ar vaizdo irasai. Cia gali atsirasti daug, norinciu pasipinigauti.....

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tai jis dar Seime?! Nu, geras...

...

... portretas
KADA pagaliau Tautai suteiksit galimybę tokius 'diegus' atšaukt, AR Seimo 'modelis' nebūtų svarbiau nei buldozeriu stumiamas tas 'socialinis'?

Gyventojai

Gyventojai portretas
Apkalta,apkalta... Laukti,kol jie,atmatos, susipras ? NIEKADA. Argi seimas negali priimti tokio istatymo,jog jau balotiruojantis siam darbui,asmuo privalo zinoti,kad po pacio pirmo nusizengimo,privalo apleisti darba ? O dabar seime,su priimtais istatymais,vieni nusizengimai.Ir Druskininkuose (su pirtelem,nameliais? Nieko.Sedi sau meras R. M. issivepes...,ar teisybe,jog impotentams reikalingos vis naujos"ugneles". O medziotojai,rengiantys pasisedejimus su sveciais uz mokesciu moketoju lesas. Medzioja,poilsiauja,"sprendzia" problemas. Baksnok pirstu ir visur,visu sazine skyleta. Teatleidzia saziningi,bet vargu ar tokiu yra. Ar NORS VIENA radote prisipazinusi kaltu??? Galima VARDAIS mineti kiek tokiu apsikakojusiu (per geras zodis),ikisusiu savo vaikus,gimines,ar bandancius ilisti su vyrais,vaikais,zmonomis,meiluziais,meiluzemis darban i seima,ar siaip i labai pelningas darbo vietas. Ir taip jie "kovoja" uz geraja,garbinga Lietuva. Ginasi iki susivemimo. LAUK is darbo be jokiu apkaltu.

pavyduoliai

pavyduoliai portretas
apkalta nori iskelti impotentai pavyduoliai,pavydi Puko vyriskos jegos

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kuo jis skiriasi nuo kitų,turi būti pradėra apkalta ,mužikui iš Marijampolės.Rinkėjų dauguma norėtų sužinoti apie jo gyvenimą Marijampolėje,kitas žmonas,vaikus.Labai įdomu ,kas jis per persona,kad apie jį nieko nerašoma,viešas asmuo jis ir jo žmona dabar ,žmonės nieko nežino apie jo gyvenimą.Žurnalistams prašymas būtų,prašau supažindinti su K.Pūko asmeniniu gyvenimu,ir jo žmonų,vaikų,mes Lietuvos piliečiai tyrime teisė tai žinoti.Nors tai turėjo būti paviešinta prieš buvusius rinkimus,to nepadarė žiniasklaida.Ištvirkėlis yra, tai faktas,nes jo santuokų skaičius apie tai sako.Apkalta turi būti.

Galerijos

Daugiau straipsnių