Paaiškėjo kandidatai į ūkio viceministrus

  • Teksto dydis:

Ūkio viceministrais turėtų dirbti Socialdemokratų partijos vicepirmininkas Ramūnas Burokas, Lietuvos savivaldybių asociacijos atstovė Briuselyje Lina Sabaitienė ir viešosios įstaigos „Investuok Lietuvoje“ Regionų plėtros grupės vadovė Rugilė Andziukevičiūtė.

Tai BNS pirmadienį patvirtino ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius.

Anot jo, teisėsaugos institucijoms patvirtinus kandidatų tinkamumą eiti pareigas, jie darbą pradėtų dar iki Kalėdų. Jo teigimu, yra ir ketvirtas kandidatas - vidaus reikalų viceministras Justas Pankauskas, kuris būtų pasirinktas, jei atkristų kuris nors iš trijų kandidatų.

„Tikėčiausi, kad L.Sabaitienė kuruotų inovacijas, nes tai yra svarbi Ūkio ministerijos dalis, ir europinius klausimus, susijusius su naryste Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijoje. Rugilė, manau, turėtų dirbti su investicijomis ir, kadangi per rinkimų kampaniją buvo kalbama apie regionų skatinimą, tai norėčiau, kad tai paliestų visą Lietuvą. Žinodamas, kad būdamas A.Butkevičiaus patarėju, R.Burokas buvo atsakingas ir už turizmą, manau, kad Turizmo departamentas ir jo kompetencijos būtų susijusios su jo darbu. Galvoju, kad jis, tikėtina, galėtų užsiimti ir valstybės valdomų įmonių klausimais“, - interviu BNS sakė ūkio ministras.

M.Sinkevičiaus teigimu, jo patarėjų komandoje turėtų dirbti buvęs premjero A.Butkevičiaus atstovas spaudai Mindaugas Janulionis ir buvęs teisingumo ministro patarėjas viešiesiems ryšiams Sergejus Tichomirovas.

„Dar kalbuosi su viena moterimi iš Jonavos savivaldybės, kuri galėtų prisijungti prie mano komandos. (...) Dar nenorėčiau jos atskleisti, nes ji dar pati nėra apsisprendusi“, - teigė M.Sinkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Druskininku zadanije vykdoma

Druskininku zadanije vykdoma portretas
Lina Sabaitiene - naujas Malinausko mega projektas! Druskininkai turi turet savo zmogu Ukio ministerijoje. Europiniai reikalai - Europiniai pinigai!

Zadanije

Zadanije portretas
Jau zadanije pakeliui is Druskininku..oi is Briuselio per Druskininkus Lina i ukio viceministro kede.

Druskenis

Druskenis portretas
Kad tik tie viceministrai nebūtų su zadanijomis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių