P. Urbšys sieks Panevėžio mero posto

  • Teksto dydis:

Seimo narys Povilas Urbšys sieks Panevėžio miesto mero posto su rinkimų komitetu.

Trečiadienį Panevėžyje įsteigtas rinkimų komitetas „Kurkime jaukų miestą KARTU“. Per komiteto susirinkimą vienbalsiai patvirtinta P. Urbšio kandidatūra į Panevėžio miesto merus.

Taip pat patvirtintas rinkimų į Panevėžio miesto tarybą kandidatų sąrašas, jame, pasak komiteto, įtraukti įvairių sričių miesto visuomenei žinomi žmonės.

Dabartinis Panevėžio meras Rytis Myokolas Račkauskas į šias pareigas išrinktas kaip visuomeninio rinkimų komiteto „Povilas Urbšys už sąrašą KARTU“ atstovas.

Šiemet gegužę kilus nesutarimams su parlamentaru P. Urbšiu, iš judėjimo pasitraukė beveik visa savivaldybės tarybos frakcija, įskaitant patį merą.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Nu jau nejuokintų žmonių,iš visur išėjęs del nesibaigančių konfliktų,dabar užsimojo tapti meru,jau ir senas ir kompliktiškas žmogelis,viskas jam negerai,jau geras meras tikrai nebus,norisi tuos senius pasiūsti toli toli ,norisi,kad jaunimas tęstų uzsisėdėjusius ,trinančius kėdes ištisus metus ir merus ir seniūnus

lauk is valdymo

lauk is valdymo  portretas
nu niekaip negali be kedziu gyventi musu senoliai sukciai ,priprato prie lengvu pinigu,laikas lauk is valdymo prisimelaves ,privoges,laikas pokieciams -jaunimui ,seniena lai padirba sunkesni darba ir taip jau apvoge lietuva laikas pradeti saziningai gyventi nors pries smerti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių