Opozicija pasipiktino Plungės valdžios planais į Rusiją vežtis moksleivius

  • Teksto dydis:

Plungės rajono valdžios sumanymas į Rusijos Krasnogorsko mieste vykstantį festivalį vežti Plungės „Saulės“ gimnazijos moksleivių grupę įžiebė kibirkštis tarp vietos politikų.

Opozicijoje esantys konservatoriai pareikalavo, kad Plungės rajono oficiali delegacija drauge su rajono meru liberalu Audriumi Klišoniu atsisakytų kelionės į Rusiją ir įšaldytų santykius su susigiminiavusiais Rusijos miestais, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Oficiali Plungės rajono delegacijos ir moksleivių grupės „Džentelmenai“ kelionė į Krasnogorską planuojama lapkričio pabaigoje. Vežtis į Rusijos Krasnogorsko miesto šventę ir tuo pat metu rengiamą tradicinį estradinės muzikos festivalį Plungės moksleivių grupę nutarė savivaldybės mero pavaduotojo Mindaugo Jurčiaus vadovaujama Ryšių su užsieniu komisija. 

Plungės „Saulės“ gimnazijos direktorius Algimantas Budrys neslėpė, kad rajono valdininkai priėmė tokį sprendimą nepasiteiravę mokyklos nuomonės. „Apie tai sužinojau iš vietos spaudoje kilusių debatų“, - dienraščiui pasakojo A.Budrys. Tačiau jis patvirtino, jog moksleiviai nenori atsisakyti kelionės į Rusiją. Jie dar turės gauti tėvų sutikimą ir rašyti prašymus mokyklai, nes praleis nemažai pamokų.


Šiame straipsnyje: PlungėmoksleiviaivizitasRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

jokiu būdu

jokiu būdu portretas
neleisti mūsų vaikams vykti į banditų kraštą, jie gali ir nebegrįžti, nes nežinia, ką putkinas dar sugalvos. bus, kaip su Lietuvos žvejybiniu laivu. Ir apskritai į tą banditų šalį gali važiuoti tik tokie patys banditai.

kvailam runkeliui

kvailam runkeliui portretas
Kvailas runkelis nezino,kad taip vadinamus partizanus lietuviai vadino ne kitaip kaip banditais,kurie atimdavo paskutini kasni Ir kito zodzio nebuvo.BANDITAI.O su kaimynais reikia draugauti Tegul vaikai nuvaziuoja ir pamato kaip lietuvos bandytu palikuonys juos apgaudineja ir pamatys,kad jie Rusijoj laukiami

tam Copy Kantas

tam Copy Kantas portretas
kodėl ne Cantas? taigi, Lietuvoje dar gyvi ir veisiasi niekšai Lietuvos partizanų žudytojai, įskaitant ruskius. kas ta darbo liaudis? tai idioto sifilitiko lenino pavadintas darbininkų sluoksnis, labai mėgstamas ruskių, užsilikusių nuo okupacijos laikų. patartina tokiems kuo greičiau nešdintis iš Lietuvos pas ruskių carą teroristą putiną. į ruskyną mokiniai nuvyks, bet ar atvyks, tai jau nežinia, taigi, tėveliai pamąstykit, jei dar turite smegenų. Apskritai, kokios gali būti vaikų kelionės į priešišką mums šalį, čia reikia žiūrėti giliau, kas sėdi os mokyklos ir rajono vadovybėse, gal net žygaitiškiai (ne taip toli nuo plungės)bando taip įrodyti savo meilę ruskynui.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių