Opozicija į Seimą kviečiasi ministrą L. Kukuraitį

Seimo opozicinės frakcijos ketvirtadienį į Seimą kviečiasi socialinės apsaugos ir darbo ministrą Liną Kukuraitį paaiškinti, kokių veiksmų imamasi, kad būtų pašalintos Vaiko teisių apsaugos įstatymo vykdymo spragos, o visuomenė tinkamai ir visapusiškai informuojama apie pasikeitusias tvarkas, teikiamą pagalbą šeimoms.

„Norime tiesiogiai iš ministro išgirsti paaiškinimus ir atsakymus į viešojoje erdvėje ir visuomenės keliamus klausimus dėl Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo įgyvendinimo, norime išsiaiškinti, kaip sprendžiamos problemos, kurios iškilo dėl vaiko teisių apsaugos reformos eigos, jos finansavimo, specialistų parengimo ir pagalbos šeimoms, pagaliau dėl tų „lazdos perlenkimo“ atvejų. Ar ne per daug tokių atvejų? Ką ministerija siūlo daryti?“ - sako Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos seniūnas Julius Sabatauskas.

Taip pat ministro L. Kukuraičio prašoma pateikti informaciją, ar reikia įstatymo pataisų, kurios spręstų problemas, kylančias atsakingoms tarnyboms ir darbuotojams vykdant Vaiko teisių apsaugos įstatymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svarbiausia,

Svarbiausia, portretas
ką feisbuke pripeckino landsbergiokas bei ko ir kieno šis nežinukas klausė, na, ir jo nuotrauka būtinai!

nuomonė

nuomonė portretas
Nėra ko aiškintis Lietuvos piliečių kiršintojams.Tegul jie pažiūri į veidrodį ,ten pamatys savo iškreiptas pavydo fizionomijas.Ši vyriausybė dirba,kaip nei viena nedirbo.Priimami seniai reikalingi įstatymai,visais būdais stengiasi mažinti turtinę atskirtį. Kas jei ne konservatoriai visą laiką trukdo priimti progresinių mokesčių įstatymą.Tai jie- opozicija turi aiškintis visuomenei,dėl trukdymo seimui normaliai dirbti.

beda

beda portretas
ka jis gali pasakyt jei net nezino kaip toliau meluot kad nors keli patiketu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių