Oficialu: R. Karbauskis kuria naują tyrimų komisiją

Grįžti į straipsnį

cirko

cirko  portretas
bukagalviui galvoj susisuko protas ,užtemo ,nuo sausros alergija protą apsėmė tik politika nauja kuria tyrimu komisija demonstruoja visus anų laiku partijų veikėjus ,gasdiną smarve dvuokiančius ims ryš tampys ,bet savo smarves nelies dar paliks toliau smarvingiau kratys liaudį mokėsčiais reformomis naujo tipo pradės nuo teršiančių automobiliu benzino dyzeli kuro kur mes už tą kurą mokame dydžiausio srauto, apsetu piniginio vieneto, pasaulio biržose kūras pinga o čia brangsta , juk akcizas ,p,v, m, užkrauti dar negana to dar reforma jau kiša nauja runkeliui, ir vis tas fokuso klounas nenusėda blogi mėto, vykite ten jūsų yra ne mažai seime sėdinčių atstatydinkite lauk tegul eina į kolūkio rateli agro fokusus kuria ,,,,

Gerb Tomas teisus

Gerb Tomas teisus portretas
Svarbiausia yra kelti samisy, ieskoti kitu nuodemiu,kirsinti, tegu pjaunasi,kaltina vieni kitus,otuo paciu nukreipti demesi nuo saves ,nuo daug svarbesniu dalyku,taip sakant ,,sunys loja ,vezimas sau vaziuoja,, kombinatorius Benderis.

Julija

Julija portretas
Ko to tyrimo bijoti, jeigu nieko blogo nesi padaręs ??? Lai tiria, manau paaiškės tokie dalykėliai, kad maža nepasirodys... O kas trukdo tos komisijos sudarymui, tam matyt padai svyla. Nesu valstiečių gerbėja, tačiau noriu žinoti tiesą, kodėl mes esame duobėje.

jo

jo  portretas
jeigu butu valde kaip Karbauskis visos partijos ,tai siandien nestovetomem prie bedugnes,,protingieji kurmiai,,kur jusu mastymas

AS piliete manau.

AS piliete manau. portretas
Tomai tu teisus.Jei butu skaidrus butu liepes tirti zemes uzgrobimu ir ivairius su trasomis susijusius dalykus.karbauskis nori tik kirsinti ir nuteikti pries kitus klanus runkelius,o pats ne kitoks.Jam viskas galima.Uzsinorejo lengvatu ir dveigubom pilietybem.Reikia suneliam suteikti laisves.

Ne klanu nario nuomone.

Ne klanu nario nuomone. portretas
Bakas pamate is arciau,kad veikia ne teisybe,o noras uzvaldyti valstybe Karbauskiui ir jo klanui.Visi budai Karbauskiui tinka.Tik jis nemano,kad neamziams sedi toj kedej ir paciam ateis laikas uz viska atsakyti.

BOBULE

BOBULE portretas
YRA TOKS METODAS :KAKOK IR TAPSNOK. JIS CIA TINKAMAS

geriausia gynyba-

geriausia gynyba- portretas
puolimas

Anonimas

Anonimas portretas
Yra sakoma,kad tiesa gimsta ginčuose,taigi detalesnis tyrimas ir padės atskleisti,kodėl nuskurdinta Lietuva,likę tik tiek lietuvių,ir kas konkrečiai prisidėjo prie tėvynės naikinimo.

ija

ija portretas
Europos Sąjungos duomenimis, Lietuva yra viena korumpuočiausių valstybių. Gerai, kad tirs. Gal kitiems politikams bus pamoka

Ar

 Ar portretas
Teisingai senai reikėjo tirti ką daro politikai seime.Iki šiol niekam tai nerūpėjo darė ką norėjo ir alino Lietuvą.Skvernelį patį pirmą reikia ištirti ,nes nesutinka su tokiu tyrimu.Matyt ,, prisidirbęs'" iš ankščiau.,jauvien Garliavos įvykiuose atimant mergaitę.Ir visi ,kurie prieštarauja tam tyrimui visus reikia ištirti.Jeigu nieko blogo nesi padaręs tai gali būti dar 5 komisijos ir gali tirti kiek nori...,bet tokių nusikaltėlių pilnas seimas ir jau senai,nuo pat nepriklausomybės.Labai gerai vieninteliam Karbauskiui dar rūpi ,visiems kitiems iki vienos vietos...

tomas

tomas portretas
Kurmis Karbauskis rausia tokį didelį kurmiarausį, kad už jo paslėptų savo ir bendrininkų juodus darbus. Svarbiausia - nukreipti dėmesį nuo savęs.

Galerijos

Daugiau straipsnių