Nusileiskime ant žemės

Grįžti į straipsnį

Genys

Genys portretas
Oho, koks ruskelių klapčiukas straipsnį parašė.

to siaip

to siaip portretas
siaip pats tu kvailas su savo homoseksualistiskai iskreipto parsidavelio poziuriu, niekas tau nieko uzdyka neduos idiote.

bcbcbccb

bcbcbccb portretas
taip vadinamem LT politikams naudinga skleiti ivairaus pobudzio nesamones ar iskreipta informacija kad nukreipti demesi nuo savu problemu kai yra sakoma kad rusai grasina arba kad rusijoi blogai o cia geriau, ar kad rusai nieko uzdyka neduoda, arba seip yra "sokinejama" ant "dramblio" is neturejimo ka veikti.

šiaip

šiaip portretas
kvaila patarlė. ta su chalva. jeigu žmogus valgys kokį sojų pluoštą, manydamas, jog tai chalva, aišku, jog jam jis atrodys saldesnis nei manant, jog tai sojų pluoštas. apskritai, daug rusų patarlių yra kvailos. kaip ir jų valdžioje šiuo metu esantys individai.

Luka

Luka portretas
Kaip pirštu į akį, Valentinai. Deje ....Politikams vis dar vaidenasi "puolanti" LT rusijos šmėkla, o įtakingiausia Lietuvos kietakaktė toliau veidrodžio apskritai nemato. Beleika laukti kol ES su JAV pradės draugauti su Rusija, o tada ir mūsiškiai pasispjaudę pasispardę turės nusileisti ant žemės

Cha

Cha portretas
O patarlė tai ne rusiška...

RM

RM portretas
Ką reiškia geri santykiai autoriau, ar kai rusiškas monopolis, versle ir politikoje, valdo Lietuvą pagal savo dūdelę yra geri santykiai? Gal lietuviai iš nevilties į rytus emigruoja, tai gal tu pats nusileisk ant tos žemės išminčiau, jei dar iki šiolei nesupranti kas vyksta...

Luka

Luka portretas
to RM, o Jūs negalvojat kad lietuviai nesupranta savo šalies geografinės ir politinės padėties? Nusuvokiam kad gyvenam menkavertėje šalyje, kurią per nepilnas 4 valandas pervažiuojam skersai. Čia gali tik svajoti apie stebuklą kad amerikonai ieškodami dujų -ras deimantų , o taip tai esam nulis ir politine ir ekonomine ir geografine prasme. Ir dar sugebam apgaudinėti save, išsisirnkdami iš istorijos sau "patogiausius" įvykius ir juos paversdami "stabais"

RM

RM portretas
Matote kaip komentatoriai aktyviai dalyvauja, kaip menkina mūsų šalį, matot menkaverčiai mes, tartum tapkės būtume prieš visus, o labiausiai kiša savo diktatūrinę Rusiją, o išsivystę vakarai tegul palaukia.

JO

JO portretas
Komentatoriai tikrai nepagarbūs savo valstybei.Šitie į mišką partizanauyi tikrai neitų.Tai stribų palikuonys.

Velnio advokatėlis

Velnio advokatėlis portretas
Berniuk, keisk plokštelę. Kiek gali advokatauti velniui? Esi nuspėjamas ir paprastas kaip karščio nualintos karvės mykimas saulės išdegintoje pievoje. Vos pamačius tamstos babyface ( nekaltą veidelį), aišku, kad vėl bus šlovinamas Lukašenka, dar labiau Putinas ir dainuojama dainelė "Nuostabi šalis Baltarusija, vis dėlto Rusija geriau". Iš kokio medžio ar kosminio kūno, vaikuti, nukritai? Gal kitą kartą galėtum palyginti, kiek kartų Lietuvą buvo okupavę ruskiai ir kiek britai? Arba paskaičiuoti, kiek lietuvių rusai ištrėmė į Sibirą ir kiek mūsų tautiečių amerikiečiai ištrėmė į Aliaską, kai ją nusipirko iš ruskių carų? Jei negali nieko šia tema parašyti, tai geriau iš viso negadink kompiuterio ir popieriaus. Verčiau pardavinėk ekologiškas daržoves ūkininkų turguje - bent vieną gerą darbą per visą savo gyvenimą padarysi. Nuoširdžiausi linkėjimai!

Kremliaus chuntos tarneliai

Kremliaus chuntos tarneliai  portretas
Šitas buratino augintinis tobulėja ne dienomis, bet valandomis. Tiesiog puikus kremliaus chuntos strategų paruoštų štampukų štampuotojas buratingazietkoje.

doc

doc portretas
Berziunai, kodel ta "maza sali" kaip vadini Lietuva rusai okupavo 1940 metais? Ir su kuo Rusija turi gerus santykius? Su Iranu. Dar su Siaures Koreja ir Sirija.

as

as portretas
Kiek dar tas pienburnis pus Kremliaus dudele?

Brockley

Brockley portretas
Vietoj to,kad be galo varyti antirusiska isterija,reikia sesti prie derybu stalo,ir tartis.Vietoj to,kad kapstyti praeiti-reikia rupintis ateitimi.Nes kol kas Lietuvoj-nei progreso,nei perspektyvu.

Aleksandras

Aleksandras portretas
Argumentuotas, logiškas straipsnis. Dar neskaičiau komentarų, bet galiu įsivaizduoti ką rašo kai kurie "patriotai", mąstantys neaišku kuria kūno dalimi.

Luka

Luka portretas
Man irgi patinka Valentino straipsneliai. Nevaro į vienus vartus, dar matosi nei veiną partija smegenų neprapalovė, kašpirovskio seansų nelanko, ir orientuojasi erdvėje. O kanservatorių komentarai visada būna labai pikti ir nepakantųs, kaip ir lakūnų (kai kalbama apie aleksoto aerodromo atidavimą visuomenei).Bet kokia priklausomybė yra blogai, ypač partijoms-sektoms.

Dvasia.8-am

Dvasia.8-am portretas
Kas buvo,prazuvo....Kas gyvenime ziuri atgal,tas yra vezys,is kurio nieko gero nesitikek...

R R

R R  portretas
Kalbama oj kaip kalbama !!!!!! Ir tik nereikia musu raminti....Putkinas net istines is pykcio......kuras pinga , .dujas europos sajunga apeidama rusija jau gaus greitai, elektros jungtys su vakarais taip pat bus greitai pabaigtos...europine veze taip pat....

polit.atlieka

polit.atlieka portretas
lietuva daug pasiekus santykiuose su kaimynais,tik ne i ta puse...yra posakis:''isdidi , kaip nescia prostitute''...

Galerijos

Daugiau straipsnių