Nuotoliniame posėdyje – dar vienas pikantiškas vaizdelis: B. Matelis sėdėjo be kelnių

  • Teksto dydis:

Trečiadienį dalyvaudamas valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto nuotoliniame posėdyje Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos narys Bronislovas Matelis neišvengė kuriozo – kolegoms ir internautams parodė savo apatinius.

Nepavydėtinas įvykis, atskleidęs, kad politikas posėdyje dalyvavo apsirengęs tik iki pusės, pasimatė tada, kai buvo nagrinėjamas 2022 metų valstybės ir savivaldybių biudžeto finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymo projekto klausimas.

Baigiantis šiam susitikimui ir atėjus laikui balsuoti dėl pritarimo Savivaldybių asociacijos siūlymui, kad metodikos įstatyme būtų įteisinta nuostata, kad savivaldybėms prognozuojamos GPM netektys, kurias nulėmė centrinės valdžios sprendimai, būtų 100 proc. kompensuojamos, ekrane B. Matelis pasirodė bekalbantis telefonu.

Padėjęs mobilųjį į šoną, politikas tik tarstelėjo: „Aš prieš šį siūlymą“, tada vėl ėmė kalbėtis telefonu ir pakilęs nuo kėdės nuėjo nuo jo veidą nuotolinio posėdžio metu fiksuojančios kameros. Taip parodydamas, kad posėdyje dalyvavo be kelnių – tik su trumpikėmis. Tai nutiko maždaug 1:37.

 

 

Tai – ne vienintelis toks B. Matelio liapsusas. Dar vienas įvyko kovo mėnesį, kai taip pat per nuotolinį posėdį jis buvo pastebėtas krapštantis nosį. Tada apie tokį akibrokštą nenutylėjo buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Feisbuke jis rašė: „Šiandieninis Seimo posėdis yra visiškas fiasko. Po kiekvieno balsavimo begalės Seimo narių priekaištai, kad negalėjo balsuoti, kad neveikė sistema. Ar tokie sprendimai legitimūs? Manau, kad ne. O kol sistema stringa, yra kas susiranda darbo“, – dėstė A.Veryga ir pasidalijo trumpa posėdžio vaizdo įrašo ištrauka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ggg

Ggg portretas
Ką norêt krikščionys. Jokio padorumo.

siaubas

siaubas portretas
Eina jie .... jau visai ispindejo.Vyt lauk tokius parazitus ,nu kodel as turiu juos islaikyt ? Nu tokio balagano Lt nebuvo per visa istorija.

Beee

Beee portretas
Triūsikai neskalbti....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių