Nuosprendis paskelbtas: jei niekas nešokiruotas – niekas ir nesikeis

Grįžti į straipsnį

Pikasas3

Pikasas3 portretas
Tikslinga būtų sužinoti, ką ministrai nuveikė tais mėnesiais, kuriais dirbo valdančiosios daugumos sudaryta Vyriausybė. Labiau buvo pastebimi tie ministrai, kurie populistiškai taikliai pasirinko visuomenės mažumų taikinius. Toks Valentinas Mazūronis net su malūnsparniu žvalgėsi po aplietas Nemuno žemumas, pakėlė baudas dešimteriopai tiems brakonieriams, kurių absoliuti mažuma Lietuvoje, kitiems darniai plojant, nuskrido į JAV pažiopsoti, kaip išgaunamos skalūninės dujos. Ir, apskritai, nuo viešų ryšių mikrofono atitolęs nebuvo. V.P.Andriukaitis iš karto "griebė jautį už gerklės". Jam labai parūpo sugriauti bet kokia konkurenciją medicinos priežiūroje, suteikiant paslaugų gavimo monopolį centralizuotose rankose. Kol kas planas neišdegė, nes net ir jo kolegos jam nelinkę pritarti. Į sovietinį centralizmą net ir "hegemono" palikuonys grįžti nebenori. Nori turėti paslaugų pasirinkimo teisę, tuo pačiu teisingai skirstant medicinos sistemos draudimines lėšas. (Netilpęs tekstas "Alfoje").

V.Ladas

V.Ladas portretas
Jau ar ne septynis metus vyko tyrimas baudžiamojoje byloje. Numanomi įtariamieji kandidatavo ir kai kurie buvo išrinkti į europarlamentą. Jau teisiamųjų statusą turėję keletas pateko į Seimą, tarp jų, V.Gapšys netgi Seimo pirmininko pavaduotoju buvo Seimo išrinktas. Tai jeigu tada jo nestabdė, tai kodėl dabar turi šalinti dar galutinai nepasibaigusio teismo proceso eigoje. Nieko kito nebelieka, kaip laukti apeliacinės instancijos, kuri gal nueis iki Strasburo, tikrai jau galutinio ir neskundžiamo sprendimo. Ir nieko tokio neatsitiks, tik koalicija dirbs stabiliai, konservams nepavyks jos sugriauti, ir tautai tas bus į naudą. Tautai geriau atrodo rimtuolis ir darbštuolis V.Gapšys ne iki galo nuteistas pavaduotojo poste, negu komikas Valinskas su pilnai įsiteisėjusiu vos ne teroristo nuosprendžiu buvęs Seimo pirmininko poste...

Pikasas

Pikasas portretas
Vilniaus Apygardos teismo sprendimas DP byloje labiausiai nustebino tuo, kad Darbo partijos egzistencija finansinei atsakomybei buvo visiškai panaikinta, nors įstatymai tokį tęstinumą leidžia. Toks precedentas ateityje gali visiškai sujaukti politinių partijų veiklos ir atsakomybės pagrindus, o tai jau būtų labai rimta situacija. . "Mes vėl (rudenį) svarstysime (dėl V.Gapšio) savo partijos lygiu" - skelbia premjeras A.Butkevičius. Tą lygį galima buvo matyti jau tada, kai socdemai stumte stūmė V.Gapšį į Seimo pirmininko pirmojo pavaduotojo postą, nežiūrint atkaklaus prezidentės priešinimosi. Tada, atseit, jie nieko nebuvo girdėję apie teismo procesą, o dabar manevruoja, kad teismo sprendimas dar neįsiteisėjęs. Ką norima tuo pasiekti? Gal tikimasi, kad Apeliacijos teismo sprendimas bus siejamas su nauju nagrinėjimu teisme? Gal norima, kad vilkinimo seansai prasitęstų iki Seimo kadencijos pabaigos?... (tęsinys "Delfyje")

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
DĖMESIO! Kviečiamas Vilniaus referendumo grupės susirinkimas liepos 24 (trečiadienį) 19 val. Vingio parko estradoje. Kviečiame visus neabejingus ir savo tėvynę mylinčius piliečius. Vilius 867838892 vilius@rmsc.lt

Mociutei

Mociutei portretas
Šita trijulė padės nuskurdusiems??? Žmogau, skubiai pas psichiatrą.

vai tai tau

vai tai tau portretas
dauginam nugvelbtus milijonus is triju ir gaunam grazia sumele.Jei vienybe-tai visi trys ir vienodi.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 40 dienų.

Mociute

Mociute  portretas
Saunuoliai vyrai. Laikykites iki galo. .Normalus salies pilieciai viska supranta ir mato. O kas pades nuskurdusiems zmonems, jeigu ne JUS. Pasistenkit , kad butu Lietruvoj, DARBO< TVARKOS IR TEISINGUMO !

grioviske

grioviske portretas
Dabar tryse tapsnos

žinoma nesikeis

žinoma nesikeis portretas
nes visi trys vienodi......

PRIETAISUI

PRIETAISUI portretas
koks stabilumas??? Darbo partijos tai nėra.

Opozicijai !

Opozicijai ! portretas
Kodel tylit ir kodel nereikalaujat pasalinimo is seimo Gapsio ?Jus Butkevicius Drabsto purvais ivairiai tyciojasi,o jus tylite. Ir Butkeviciui apkalta,kad susidejo su taistais ir nusalintais.

sabaka

sabaka portretas
Jeigu taip konservai butu teisiami, tada kitos partijos jau seniai butu suoraganizave mitinga prie seimo ir to paties seimo perversma. Dabar opozicija per daug rami ir tyli, o reikia sluot tuos teisiamus nuo valdzios lauk. Parazitai greit vesiaisi nenaikinami.

Aš šokiruotas

Aš šokiruotas portretas
Valstybę valdo ją apvaginėjantys, net ir už tai nuteisti. Tikrai šokiruotas.

Vytas

Vytas portretas
prisimenu kaip bolsevikiniais laikais buvo transparantai su trim galvom: markso, engelso ir lenino- visai kaip sio straipsnio nuotraukoje.

elitas apie stabilumą

elitas apie stabilumą portretas
"... stabilumas valstybėje aukščiau visko..." - jo, runkeliai lai stabiliai sėdi š... iki ausų, o mes, elitas, stabiliai bašliuosim nuo runkelių nugręžtas babkes ...

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
KONSERVATORIU LYDERIUI KUBILIUI-APKALTA

NA NA

NA  NA portretas
buvo laikas kai konservatoriai tai pat naudojosi darbo partijos paslaugomis , kaD IŠLIKTU ,PASKUI ATSIKRATĖ , NUSTŪMĖ USPASKICHA SOCDEMAMS Į GLĖBĮ ,O DABAR KONSERVAI REZGIA POLITINES INTRIGĖLES ,KAD VĖL IŠEITU Į POLITINĘ ARENĄ ,DAR SUSPĖTU SISIGRIEBTI EUROPINES IŠMOKAS ,,,,, TAIP SUKASI POLITINĖ PROSTITUCIJA ,KAS DAUGIAU IŠMELŠ ,KAM BRANGIAU PARSIDUOS ,,,SĖKMĖS KIEKVIENAM PASIRŪPINTI SAVIMI ,

Galerijos

Daugiau straipsnių