Nepriklausomybės metinių proga prezidentė Kuveitui linkėjo klestėjimo ir taikos

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Kuveito Valstybės Emyrą Šeichą Sabah Al-Ahmadą Al-Jaberą Al-Sabah penkiasdešimt šeštųjų Kuveito Nepriklausomybės metinių proga.

Šalies vadovė sveikinime palinkėjo, kad atviras Lietuvos ir Kuveito dialogas dvišalių santykių, ryšių su Europos Sąjunga ar bendradarbiavimo tarptautinėse organizacijose lygiu prisidėtų prie tvaraus vystymosi ir gerovės skatinimo, bendrų saugumą ir taiką stiprinančių iniciatyvų plėtojimo visame regione.

Pasak Prezidentės, drauge atrandamos abipusiškai naudingos veiklos perspektyvos verslo, švietimo, mokslo ir inovacijų srityse ir toliau skatins bendrais interesais grindžiamų abiejų valstybių ir žmonių tarpusavio santykių plėtrą.

Nacionalinės šventės proga Lietuvos vadovė Kuveito Emyrui palinkėjo sveikatos, o šaliai ir Kuveito žmonėms – klestėjimo, visokeriopos sėkmės ir taikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Kiek reikėjo išpjauti, nepamačiusių gyvenimo, nekaltų ėriukų tokiems kailiniams? Nemyli prezidentė vaikų, o aš dar noriu, kad mylėtu gyvūnėlius.

Am

Am portretas
Kaip mes gyvenkit..9

Taisonas

Taisonas portretas
Kuveitas, man neįdomus. Lietuva issivazineja, tegul ji žiūri. Kas panosėje darosi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių