Nematomas R. Karbauskis: prarasta lyderystė ar minutės pertraukėlė?

Grįžti į straipsnį

Nika

Nika portretas
JUOKDARIAI TIE POLITOLOGAI. APIE KOKĮ "OLIMPĄ" DAR GALI SVAJOT KARBOVSKIS, PRISIDIRBĘS IKI AUSU. ĮKLIMPĘS NE TIK Į "MEILĖS" MĖŠLĄ, BET IR APSKRITAI PASIRODĘS, KAIP NIEKO NESUGEBANTIS, NETGI PAMELUOT NEMOKANTIS, DUNDUKAS. Patarčiau ir skvernui atsisakyt rožinių svajonių.

Onute

Onute portretas
Turbut pro rakto skylute paveikslavot kai zmogus kakuti daro,ot zombiai esat,mums suda malat,neduodat ramybes ne sekundei.pasilyskit po jo uzklotais matysit koks jis ,,susimastes ,,miega.tai vel klykit,kad uzsimerkeses.

Taip

Taip portretas
Rašykit, nagrinėkite apie Masiulį, Steponavičių, Kurlianskį, kodėl tylite, juk tikrai būtų įdomu, kaip galima disponuoti tokiom įspūdingom sumom? Iš kur jos, už ką.Nebūtų įdomu?

Taip

Taip  portretas
Politikoje daug nešvarių dalykų, veikia makiavelizmas, t.y. norint pasiekti tikslą pasitelkiamos visos priemonės, bet kokios....Taip kad kiekvienam politikui nuo šlovės iki pasmerkimo tik vienas žingsnis.Ištveria tokią mėsmalę tik labai stiprūs. Nerasime politiko, kuris būtų mėgiamas visų...Matysim... Nėra nei vieno, kuris nebūtų puolamas iš piršto laužtom istorijom.

Zygmas

Zygmas portretas
kokia lyderyste ,esant akmeneliu bate...

Vika

Vika portretas
Kad Karbauskis visiskai nemoka komunikuoti su ziniasklaida,matosi plika akimi ir kartais susidaro ispudis,kad jis neturi kompetencijos vienu ar kitu klausimu,bet vis tiek diskutuoja. Is tikruju geriau jis tam tikru dalyku komentavima paliktu to dalyko specialistams,nes kartais atrodo,kad nieko apie ta ar kita dalyka neismano,o vis tiek kalba. Kad jis geras verslininkas dar neirodo,kad jis ir geras politikas.

Matau

Matau portretas
Manau turėtų pasidomėti STT tarnybos ,už kiek parsidavė konservatoriams ,kad sukompromituotu R.Karbauskį.Gaila,kad tokioje vietoje suklupo R.Karbauskis.Tikrai nebuvo dėl ko,neverta ši ”mergelė”.Aferistės veidu ir elgesiu.Gaila ,kad apako apkurto,dabar sunki padėtis,savarbiausia ,kad nebuvo dėl ko.Leido iš save pasijuokti.

...

... portretas
Būkim biedni, bet teisingi: ne 'valstiečiai' laimėjo, o buvusios 'partijos' PRALAIMĖJO!!! O tai reiškia kad Tautai jau ATSIBODO tų 'partijų' tarpusavio pjautynės, Tauta nori KITAIP!

riestausis IS LIBERALU SAJUDZIO

riestausis IS LIBERALU SAJUDZIO portretas
NORECIAU I KARBAUSKIO VIETA- BET MANO PATAIKUNES UBAGES-MENKOS INVESTICIJOS

Galerijos

Daugiau straipsnių