Neaiškios milijoninės lėšos politiko karjerai – ne kliūtis

Grįžti į straipsnį

Atgimimas

Atgimimas portretas
Kaip ant kaktos parašyta: KGB auklėtinis ,specialius mokslus baigęs aferistas....

Tai ar ne taip-ponai?

Tai ar ne taip-ponai? portretas
Kas gali pagyditi musu valstybe, kuri serga "veziu" jau 25 metus. Serganti ir valdoma nezinia kokiu intereso grupiu is uzsienio ar velniai zino is kur. Teisingumas perkamas ir parduodamas, milijonas isvaziavo, o kiek dar isvyks is to "ligos zidinio". Svarbiausia naikinama pati silpniausia valstybes grandis, kuri augina vaikus ir neturi pakankamai pajamu ateiciai. Jie kone isginami, nes nera galimybiu jaunoms seimoms isgyventi, iskyrus du miestus(zinoma jei turi busta juose) Netikrumas del ateities pagrindine isvykimo priezastis. O stai Semaska turi pinigu ir svarbiausia pazinciu, o jei dar per "KGB voratinki" kazkokia parama ateina, tai sioje valstybeje gales gyventi ramiai ir sociai, uzsitikrindamas saugia ateiti.

Tai tiko konservatoriams

Tai tiko konservatoriams portretas
idomu,kodel mokesciu inspekcija neinformuoja STT ar FNTT. juk bet koks verslas turi būti svarus .o dar labiau idomu,jei tei teisybe,kad taip netoli nuo Kauno dirbes artimas gentainis ir siuo metu esantis rusyne,matyt buvo del ko isvaziuoti. Konservatoriai,kaip taisykle net juiokindami Lietuvos zmones puola jiems nepatinkancius zmones,o kai patys pasirenka ,,aukselius,,tai tuoj islenda machinacijos.

Alytus

Alytus portretas
pagaliau ir šitas kažką gavo...

zootechnikas

zootechnikas portretas
Ir vel žulikas...

Mano Kindziulis.

Mano Kindziulis. portretas
Juk tokie turi paklausa.Jie zino kelius kaip apeiti,praturteti neikliuti ,su kuo ir per ka atsiskaityti.Tai jau matyti per 27 m.nepriklausomybes.Kam reikalingas toks kurio niekas nepazysta,kuris dirbs ,laikysis istatymu>

Antanas

Antanas portretas
O gal galėtų Vilius Semeška papasakoti kokiomis aplimkybėmis būdamas dar nepilnametis ,prie geležinės sienų uždangos,dar 1990m.sugebėjo kirsti Lietuvis-Lenkijos,Lenkijos -Vokietijos sienas? Nes pasakos apie nedidelį susikrautą krepšelį ir vykimą be dokumentų nieko neįtikina. Gal vis tik realiau tos tetos Iš Maskvos nuo dėdės KGB generolo Stasio atvežti padirbti dokumentai yra realesni??? Ir KGB priežiūra ,bei priėmimas ???

Vytas

Vytas portretas
Ar pažiūrėjus į jo paklaikusias akis, nesimato kad aferistas?

nuomone

nuomone portretas
Nieko keisto juk visiem zinoma kad prie valdzios lovio patenka tik milijonieriai .Kokiu keliu atsirado tie ju milijonai niekas nedrysta aiskintis nes tai milijonai.

Televizijos bokšto gynėjas

Televizijos bokšto gynėjas portretas
Pagaliau konservatorius pripažino Lietuvos naikintojais, kaimus išnaikino atėmė žemes kurie turėjo 3 ha atėmė paliko 1ha pagaliau ir tą viena atėmė, išnaikino tūkstančius kaimų nusavino žemes. Tai reikia viską nedelsiant ištirti, kodel Lietuva nyksta, išvyksta? Be žemės ką gali veikti žemdirbys kaime?

Anonimas

Anonimas portretas
Saunu reiktu daugiau konservatoriu papurtyti tuo paciu ir lanzbergus.

ar reikia didesnio ABSURDO?

ar reikia didesnio ABSURDO? portretas
kuo geričiau VYTI iš VRK narių,---------šis straipsnis apie V.SEMEŠKOS materialias SUKTYBES,-------bet ŽMONĖS paskaitykite --K. dienos 2015 m spalio 5 d. straipsnį:-"Ką konservatorius V.Semeška veikė Vokietijoje" / paieška internete/,------------rašoma ,kad jo dėdė Stasys SEMEŠKA dirbo KGB-tu Ariogalos r. ir yra likvidavęs 2 partizanus,----------šiuo metu šis dėdė dirba PAMASKVYJE prezidento PUTINO medžioklės ūkyje JĖGERIU,pakeitęs vardą į SEMIONAS, -------------taigi šio KONSERVATORIAUS giminystės RYŠIAI su "įžymiais PAUKŠČIAIS", --------- ir jis yra pasodintas SĄŽININGAI tikrinti VRK rinkimų rezultatus,--------tai absurdas

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
Iš kai kurių vatnikų komentarų galima numirti iš juoko.Prie ko šioje istorijoje ,,konservatnikai'' ir kiti,,landsberginiai''?Juk Semaška joks konservatorius,o siūlant jį į minimą postą galbūt žiūrėta tik į jo sugebėjimus atlikti tą darbą.Visi kiti dalykai ne partijos,kuriai tas žmogus nepriklauso,reikalas.Išaiškėjus nesąžiningumui,vatnikų terminu, ,,konservatnikai'' ir,,landsberginiai'' tikrai jo negins.

Anonimas

Anonimas portretas
Viska konfiskuoti ,po to parduoti ir taip kiekvienam neaiskiam pinigu isigijimui

Geda man uz tokius pareiskimus.

Geda man uz tokius pareiskimus. portretas
Kokia inciatyva parodys.Juk politikai is anksto papirko teisininkus.Kur girdejot ,kad per 27m.nepriklausomybes nuvo nubaustas ,pasodintas milijonus svaistes neirodes is kur jie.Nu neteko skaityti.Vis senaties terminas.

Algimantas

Algimantas  portretas
Šios yra rimtos nusikaltelių grupuotes,jei šiuos patvarkys ,tai bus rimtas šuolis į prieki link teisybes ,buvo sunku kažkada daktarą ,dekanidze patvarkyt .

senis

senis portretas
pas koncervatas greit liks tik apsivogę valkatos.Net į vrk nėra ką pasiulyti,arba žulikai,arba degeneratai

Kestutis

Kestutis portretas
Taikas per interesu grupe tada, konservatoriu partija? Trispalve ir visais svarbiausiais musu valstybes simboliais prisidenge, isvirto i korupcini astunkoji, kurio ciulptuvai visur. Anukas zino apie tai-nieko, Razma mato ir supranta-nieko?

Mokesciu moketojas

Mokesciu moketojas  portretas
kokia vakstybeje korupcija, niekas nenori matyti ir girdeti, kuyr mes einame toliau, ka mes nugyvensime. Kur LR Prezidente, jos pasisakymai del korupcijos turi duoti griezta tona tokiems prasilobusiems valdininkams. Geda

Anonimas

Anonimas portretas
Pažiūrėkit kokius stogus turi šios nusikalstamos grupuotes ,juk nieko čia tokio Razma komentuoja saviakas .

taskas

taskas portretas
korupcija lietuvoje kritinio lygio....kas tik prieina prir lovio ,visi vagia.

Milda

Milda portretas
nu tai kas užsakė liberalus rinkimų komisijai?... man tai aišku, tačiau juk anūkas ir visa koncervinė šutvė yra neliečiamas aukso gabalas...

Zadanije

Zadanije portretas
Tai caro zadanije kvedaras įvykdė?

Aris

Aris portretas
Kodėl visi įstatymai pas mus pagrįsti nesąmoningais draudimais ir baudomis kuriami eiliniui piliečiui, o visokie valkatos iš seimo, ministerijų ir jų parankiniai gali spjauti ant jų? Ir kada baigsis tas pasityčiojimas iš žmonių?

Gugis

Gugis portretas
Kada Lietuvoje pasibaigs ta velniava?!

tokia savoka kaip

tokia  savoka  kaip portretas
,,,nepriekaistinga reputacija,, aplamai neegzistuoja konservatdegeneratu gaujoj ir visoj teisinej sistemoj ,kuriancioj istatymus lietuvoje .........tai filosofinis pasvaikciojimas beieskamt tarp parazitu maziau apsisikusio parazito....

Jonas

Jonas portretas
Na ka. Kai vagis ir aferistas esi,tai aplink ,tik tokius ir tematai.

čia gi

čia gi  portretas
liansbergistų pastumdėlis, tai koks gali būti "tyrimas"? Jeigu broileriui tinka--reiškia--"nepriekaištingas".

Galerijos

Daugiau straipsnių