Naujasis sveikatos ministras: kyšių nedaviau ir negavau (interviu)

Grįžti į straipsnį

prastas

prastas portretas
blogas daktaras - todėl ir nedavė, andriukaitis paklaustas tą patį atsakė.

Ona

Ona portretas
Netikiu,netikiu,netikiu. Kysius - dovanas ir ima,ir duoda. Neveltui sakoma: "kol bus kas duoda,bus ir kas ima." Yra tikra tiesa ir yra daugmaz taksos. NEZINOTE ? Sventuju nera. O priezastis -ieskokit patys,sededami valdzioje. Jau apjuodino savaja partija ( L.,L., L. gaila) pati Degutiene ir apsikakojo pati piktai teksdama p. Maldeikienei,kad ji (Degutiene - gydytoja ir t.t.) ,kai tarpininkavo Razmai. O ka, ar tikrai rajone gydytojai prasti? Nera tinkamu gydymo priemoniu? Ir ,ar tiesa,kai pries kazkiek metu K. Glaveckui uzsienyje atliko sirdies operacija (aisku, butina gelbeti zmogu(-nes) ,bet...uz mokesciu moketoju lesas?? Protekcijos, "valdiskos" lesos - "ponam".Reiskia kalta valdzia - rupinkites visais pilieciais ir visur,kad nereiketu ieskoti protekciju,duoti kysiu. !!!! Jus,"paprasyti pagalbos " skubate gelbeti saviskius,GAL ? ir uz aciu. Na o kiti gelbstisi,kaip kas ismano. GEDA. Nereikia meluoti i akis,demonstruoti savo pranasuma,ponai gydytojai,sedintys valdzioje.

o kokį

o kokį  portretas
šūdą mala apie eilės gydytojai sėdi be darbo nes neleidziama dirbti negali skirti daugiau talonų nes už juos ne apmokama sukamos lietuviškos aferų aferos žmonės mulkinami kaip besugalvoja valdziazmogiai ir

Anonimas

Anonimas portretas
kysiu neemiau ir nedaviau ...- bet ateity pasizadu pasitaisyt jei bus uzimtos rankos ir burna uzkista ...pazadu kad ir su alkunem suspaudes kysy paimsiu...

visko

visko portretas
Gali buti , dėl pinigu medicinoje. Tik tada jis turėjo pasakyti, NEĖMĖ, o nebuvo gavęs . Tai didelis skirtumas . Ligoniai , galvodami , kad pinigai parupins sveikatos dažnai patys siulo.

Norim žinoti

Norim žinoti portretas
Gal gali papasakoti apie kontaktus su farmacininkais, su kokiomis firmomis dirbo, apie ryšius su padaiga, janoniu, žaliūnu ir kt.?

sitas

sitas portretas
klausykit jei zmogus toks teisuolis ji i ginesu knyga bet geriau pasitikrinti pas savus specialistus

_A

_A portretas
Tegu nejuokina :D O gal tiesa, užtat toks sveikuolis, pavydnikas, kad žmonės cukrų vartoja, sviestą, alkoholį :D

Dirbantis už minimumą

Dirbantis už minimumą portretas
Taip gyvenime susiklostė,kad netekus darbo, dabar tenka dirbti už minimalią algą. laukiu nesulaukiu kada valstybe gaeles pati kontroliuoti vaistu kainas, nes dabar tokias pajamas gaunant kad ir nuo peršalimo ar vaistai višrkinimui tapo neikandami. Kada atpigs vaistai ir mažai uždirbantys žmones galės nusipirkti reikamų vaistų, nes dabar pirkti vaistus yra prabangos preke, o jai ne kompensuojami, tuomet nupirkus vaistu nelieka pinigu netgi maistui,kasdieninėms prekems.

Galerijos

Daugiau straipsnių