Naujas Lietuvos prezidentas: revoliucija ar įpėdinystė?

Grįžti į straipsnį

p/b

p/b portretas
kodėl politologai neturi STUBURO?--štai Janeliūnas NEMATO priežasties dėl ko būtų galima kritikuoti GRYBAUSKAITĘ, --------JANELIŪNAI, negi nematai,kad per paskutinius 10 metų SKURDAS šalyje padidėjo beveik 20%, --------tai ar neturi RŪPĖTI,ir ne tik rūpėti , bet visomis IŠGALĖMIS gerinti žmonių gyvenimą, --------juk gyventojai rinkdami--tikisi,kad JŲ gyvenimas PAGERĖS,o še TAU, --------politologui nė MOTAIS--kad ŽMONIŲ GYVENIMAS per paskutinius 10 metų BLOGĖJO--jis to "nepastebi", APGAILESTAUJU,kad politologai atitrūkę nuo realaus žmonių gyvenimo---nepastebi ar nenori pastebėti--- kokiame SKURDE GYVENA didelė dalis šalies gyventojų.

Vika

Vika portretas
Kol kas nematau nei vieno kandidato,tinkamo siam postui. Matijosaitis ypatingai geras meras,bet prezidento pareigos visai kas kita. Gerai paminejo cia vienas komentatorius,kad jis labiau tiktu ministro pirmininko pareigoms,bet... As tikra nenoreciau,kad jis kandidatuotu i seima (apie rinkimus i prezidentus manau ta pati), nes Kaunas labai daug prarastu ir mes jo jokiais budais nenoretume atiduoti Vilniui!

Anonimas

Anonimas portretas
O kodėl Vokietijoje tinkama sovietinė Merkel, nemokanti užsienio kalbos?:)

geriausia

geriausia portretas
norint kritikuoti kitus paciam reikia buti svariam o tokiu lietuvos pakisineje respublikoje oi kaip maza jei esi svarus tave nesues niekas bet kur toki rasti penkiem metam geriausias prezidentas butu maldeikiene matijosaitis savietinis milicininkas be uzsienio kalbos jis tikrai netinkamas jis tinkamas saugoti savo kiema kauna ir tiek

cha .. valdanciuju lansberginiu-grybauskiniu mafija

cha .. valdanciuju  lansberginiu-grybauskiniu  mafija portretas
ne tam,- dvi kadensijas laikytos prezidentes poste magnolijos ,kad atiduotu prezidento posta tautos renkamam busimam prezidentuj , ne tam per ta laikotarpy buvo pakeisti teisejai, prokurorai, STT, VSD , fntt , ir kitu jegos strukturu veikejai , ir atgabenta amerikonu armija ...nes atejus naujam prezidentuj y valdzia,ir paketus tu strukturu veikejus --visi grybauskaites lansbirkiniai veikejai atsidurs uz grotu ir prades svilt ofsoruose sudeti vogti is tautos ir valstybes milijardai... prisiminkit amerikoj rinkimus kada atejo y valdzia Trumpas, po siai dienai staugia visa Clintonine sutve, Kas liecia Valatkos nora ,kad busimas prezidentas pradetu kritikuot grybauskaite ,neva del to jo reitingai iskils --idioto fikcija. Vos tik prades kritikuot jis bus suestas VSD,STT, ir kitu grybauskiniu dar net nedaejes iki rinkimu.....

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Padoriausias būtų prof. Mažylis. Karbauskis už beDalės gyrimą nuvertės. BeDalę prezidente rinko tik ketvirtadalis rinkimo teisę turintys rinkėjai. O beDalei manau turėtų būti pradėta apkalta, bet Karbauskis nemato kaltės, todėl jo reitingai nusmuks labai į apačią.

Gytė

Gytė portretas
Matjošaitis yra ūkininkas ir labiau tiktų ministro pirmininko pozicijai. O geriausias būtų itin patyręs politikas Ušackas.

tautiečiai

tautiečiai portretas
Tokio ilgo viso straipsnio net nepaskaičiau, kadangi ir taip aišku, kad prezidentu turi tapti mūsų visų mylimas ir gerbiamas V. Matijošaitis.

...

... portretas
ACH, tam val'katai kad tik palot, ir iš kur pas jį tiek pykčio.

Galerijos

Daugiau straipsnių