N. Puteikis žada rengti interpeliaciją švietimo ministrei

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Puteikis nori padeti konservatoriam kurie labai stengiasi ministre pasalinti juk girdejote kai janutienes laidoje gyre Kubiliu ir Simonyte ir del vaiku pasake kad vaiku teises turi atsiprasyi seimu tik Juozaitis jam paaiskino kad tik naikinti ta istatima o ne atsiprasinet Puteiki nesistenk buti visiems geras kad papultum i prezidentus jau tauta jus perpranta

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Gerbiami mokytojai,netikėkite netikrais pranašais.Šis karjeristas išprigimties visuomet prisišlieja pri tų,kur gali gauti didžiausią naudą sau.Šiuo atveju numato galimą jūssų palaikymą už savo pseudokovotojo ,,nuopelnus''Jums.

Kiek skaičiau

Kiek skaičiau  portretas
vyro reikalus tyrė viešųjų pirkimų vyriausioji , lyg Vilytė pavardė , ir sakė , kad viskas pagal galiojančius įstatymus , bausti nėra už ką .

Kaunietė

Kaunietė portretas
Slaptažodis - viešėji pirkimai. Ministrės sutuotinis įsivėlęs į juos. Taškas..... Esu priešininkė: drausti, bausti, tirti.... Tačiau....kad būtų galimybė atšaukti Seimo narius, gal ir pritarčiau......

Gerb.N.Puteikis

Gerb.N.Puteikis portretas
Seime ne pirmą kadenciją dirba,ne pirmą švietimo ministrę žino,tai ką BUVUSIEJI Švietimo ministrai padarė,kad nebūtų tokia situacija ?Kiek p.Naglis suorganizavo interpeliacijų ?Gal tauta galėtų pareikšti interpeliaciją visiems daug metų Seime sėdintiems interpeliacijų organizatoriams,nuvariusiems daugybę žmonių egzistavimui žemiau skurdo ribos ?Priimkite Seimo nario atšaukimo mechanizmą, pamatysite rezultatus greitai. !

Na tikrai , o gal Puteikis

Na tikrai , o gal Puteikis  portretas
ilgametis seimūnas kandidatas į prezidentus ,galėtų viešai padiskutuoti kaip galima pakeisti situaciją ? Mano galva pinigų kontrolė turėtų perimti kolektyvai ar kokia mokyklos vidinė komisija , sudaryta iš pačių pedagogų. Pinigai skirti , kažkas važiuoja tikrina ar Puteikis mano tai turi daryti ministrė ? Tai važiuokite kartu su ministre )))

Makas

Makas portretas
Puteiki, gaudyk rimtesnes "zuveles"...

Baba Nina

Baba Nina portretas
Tegyvuoja Putys Nagleikis

Galerijos

Daugiau straipsnių