Muitinės vadovas: lietuviški automobiliai pasienyje toliau griežčiau tikrinami

  • Teksto dydis:

Automobiliai su lietuviškais numeriais ir toliau griežčiau tikrinami pasienyje su Rusija, teigia Muitinės departamento vadovas. Pasak Antano Šipavičiaus, pirmadienį iš Rusijos kolegų nepavyko gauti išsamios informacijos, kodėl patikra sugriežtėjo, tačiau jis mano, kad informacinės sistemos trikdžiai nėra pagrindinė priežastis.

„Papildomos informacijos negavome, tačiau dar karta patvirtintos tendencijos, kad griežčiau tikrinami Lietuvoje registruoti automobiliai. Panaši tendencija matoma ir su krovininiais automobiliais“, - BNS pirmadienį vakare sakė A.Šipavičius.

Jis teigė manąs, kad informacinės sistemos trikdžiai nėra pagrindinė priežastis, dėl kurios sugriežtėjo patikra. A.Šipavičius aiškino, kad tikimasi daugiau informacijos sulaukti antradienį: „Laukiame oficialių atsakymų iš Rusijos kolegų“.

Lietuva dėl įvestų diskriminacinių patikrinimo procedūrų pasienyje Rusijai pirmadienį įteikė notą.

Tai ne pirmas atvejis, kai Rusija imasi panašių žingsnių Lietuvos atžvilgiu. Paskutinį kartą jų imtasi 2013 metų rudenį, Lietuvai pirmininkaujant ES Tarybai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas>teisingai

Jonas>teisingai portretas
Neteisingai galvoji. Grybauskaites-o tiksliau kalbant-Prezidentes , liezuvis cia visai ne prie ko. Paorasciausiai tau reikia mokytis is rusu patriotizmo. Jie,amzinai alkani,savu banditu ujami,savos valdzios nemylimi ,pavydetinai stipriai myli SAVO TEVYNE,netgi kur begyventu. O tu,sumautas sikniau-jos nemyli,saves negerbi,tarnaudamas savo menka dvasele buvusiam okupantui. Pagatavas laizyti jam subine,kad gautum atsivezti is Rusijos pigesnes degtines,ir pigesnio benzino.Beda,kad tu toks ne vienas.Tokiais debiliukais ir naudojasi putinine Rusija,skleisdama pasauliui savo kliedesines idejas.

Teisingai

Teisingai  portretas
Reikia grabauskaitei nupjauti lieziuvi ir sunim ismesti,ir sunim turbut bus nereikalingas toks lieziuvis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių