Ministras nesibaimina grįžtančių blogos reputacijos emigrantų

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas teigia, kad Lietuva yra pasiruošusi priimti dėl „Brexito“ padidėjusius grįžtančių lietuvių emigrantų srautus.

Ministro teigimu, valstybė susitvarkys ir su tuo, jei kartu su grįžtančiais emigrantais grįš ir blogos reputacijos piliečiai.

„Imigracija didėja, atvažiuoja mūsų piliečiai - vis daugiau ir daugiau. Galbūt pasekmės dėl „Brexito“. Mes labai džiaugiamės ir laukiame visų Lietuvos piliečių, dirbame, kad jie grįžtų“, - „Žinių radijui“ ketvirtadienį sakė E. Misiūnas.

Visi yra piliečiai ir kokie grįš, tokie grįš, tam mes ir pasiruošę. Pasiruošusi ir ministerija, pasiruošę mes, pasiruošusi policija ir kitos tarnybos.

Į žurnalisto klausimą, ar jis nesibaimina, kad kartu su grįžtančiais emigrantais į šalį grįš ir blogos reputacijos piliečiai, E. Misiūnas atsakė, jog valstybė yra pasirengusi priimti visus grįžtančius.

„Visi yra piliečiai ir kokie grįš, tokie grįš, tam mes ir pasiruošę. Pasiruošusi ir ministerija, pasiruošę mes, pasiruošusi policija ir kitos tarnybos. Jos visai kitokios nei buvo prieš dešimt metų. Ir tie patys žmonės, kurie pragyvenę 5, galbūt 10 metų užsienyje ir jų požiūriai tikriausiai bus kitokie į tvarką ir tolerancijos ribas. Aš manau, kad čia bėdų nebus, tegu grįžta, nes mes pasiruošę visokiems spektrams veiksmų (...). Piliečiai, welcome home Lithuania“, - angliškai lietuvius kviesdamas grįžti sakė ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visi blogos reputacijos pilieciai

visi  blogos  reputacijos pilieciai portretas
buvo pagaminti lietuvoj ir eksportuoti y uzsieny ,nes nebeissitenka kalejimuose.....juos siaip ar anaip butu deportave [ ir deportuoja] atgalios y tevyne , o kurie saziningi zmones darbstus ir protingi tie liko ,ir yra saugomi istatymu tu saliu y kurias jie evakuavosi is lietuvos...

Ieva

Ieva portretas
Nemanau kad daug kas grįš ,o jei grįš tai ir vėl išvažiuos.Su lietuviškom algom ir europinėm kainom ,nelabai pragyvensi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių