Iš Lietuvos į kitas valstybes išvyko daugiau nei pusė pabėgėlių

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministerijos vadovai pirmadienį vyksta į Graikiją, kur domėsis pabėgėlių atrankos procedūromis.

Dvi dienas Graikijoje viešėsiantis ministras Eimutis Misiūnas su viceministru Giedriumi Surpliu lankysis pabėgėlių stovykloje, taip pat susitiks su Graikijos vidaus reikalų ministru Ioanniu Mouzalu (Joaniu Mouzalu) bei aptars migracijos iššūkius.

Delegacija susitiks ir su Graikijos lietuvių bendruomene, lankysis Lietuvos ambasadoje.

Pagrindinis vizito tikslas – įvertinti, kaip vyksta pabėgėlių atranka

Pagal ES programą, į Lietuvą iš viso jau perkelta iki 254 pabėgėlių: 229 – iš Graikijos, 25 – iš Turkijos. Iš Lietuvos į kitas Europos Sąjungos valstybes išvyko 142 pabėgėliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Paklauskit kodel puse lietuvos zmoniu isvyko tai tragedija ,jus jaudinates del emigrantu .Vien mano seimos nariu 7 isvyko .Turejo versla sugebejot subankrotinti ,man geda likau vienintelis atidirbes lietuvai 53 metus vos isgyvenu is pensijos .Aciu ir uz tai

labai

labai portretas
gerai kad išvyko,tik kyla klausimas,kam reikia važiuoti i Graikija ,švaistyti musu pinigus,atsivežti tuos nelaimelius ,geriau iš karto pasiusti i vokietija pas merkele,kol ji dar valdžioje,nes baigsis jos kadencija,vokiečiai išsirinka tikra šalies šeimininka,kuris tu pabegeliu neisileis o gal ir atsikratys tu kurie jau isitryne:)

juokynga

juokynga portretas
is ubagyno pabego,i dar didesni perkele
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių