„MG Baltic“ politinės korupcijos byla perduodama teismui (atnaujinta)

Grįžti į straipsnį

Aldona

Aldona portretas
MG baltic verslas turi daug rizikos. Pagrindinė kliūtis - pervežimas. Vietinė rinka patogesnė savo rentabilumu, nepertraukiamumu, kokybe. Kiekviena ekonominė grandis skatina, traukia kitą ir susidaro dėsninga vietinė ekonomika. Verslui svarbu oro sąlygos, gamta, reikia laikytis nacionalinio valstybinio verslo, kuris yra skaidriausias, lengvai koreguojamas, mažiau politinių ir administracinių bylų.

skęstant--GENTVILAS griebiasi ne už ŠIAUDO

skęstant--GENTVILAS griebiasi ne už ŠIAUDO portretas
teisingai sako GENTVILAS, kad šioje KORUPCINĖJE " MG Baltik" byloje , apart SĄJŪDŽIO , yra ĮKLIMPUSIOS ir kitos partinės ŠUTVĖS,-----teisingai GENTVILAS daro,---kad SKĘSTANT reikia griebtis ne už ŠIAUDO .

kaip

kaip portretas
kitaip ir negali buti juk tai zydelis o jiems viskas po.......

untokas ---akivaizdi NESĄŽININGA firma,

untokas ---akivaizdi  NESĄŽININGA firma, portretas
"MG Baltik"---nusikaltėlių LIZDAS,-----tai parodo---nusikaltimo IŠTAKOS, -------kad paslėpti "MG Baltik" nusikalstamą VEIKLĄ visuomenės AKYSE --manau,sąmoningai ši firma, ĮSIGIJO eilę TV kanalų, kad galėtų tendensingai- neobjektyviai ĮTAKOTI VISUOMENĖS nuomonei-- juk PRAKTIŠKAI matome , kaip iš jų TELEVIZIJOS ---sklinda NEOBJEKTYVI informacija--tikslu suklaidinti VISUOMENĘ , prieš savo OPONENTUS, bei PAVEIKTI /gal net valdyti/ partines GRUPUOTES-- savo nesąžiningiems TIKSLAMS ĮGYVENDINTI,------visa tai ir MATOME, kaip daugelis POLITIKŲ yra ĮKLIMPĘ- ĮSIVĖLĘ korucijos ryšiais su šia firma.-----Tokia firmos LAIKYSENA yra SAVANAUDIŠKA ir daro didelę visuomeninę ŽALĄ šalies gyvenimui,-- kada SAUJELĖ valdininkų turėdami GALIMYBĘ sukčiauti,--- gyvena ATITRŪKĘ nuo realaus gyvenimo,

žmogus iš anapus

žmogus iš anapus portretas
kada bus pateikti kaltinimai Konservatoriams ir jų vadeivoms G Landsbergiui,Adomėnui bei Kaščiunui.

Ona,kaimynai

Ona,kaimynai portretas
Kur gi jie savo kaltes neneigs! Juk jie visi """nekalti"""!? Sugeba issisukti,tai "suserga",tai pastoja-gimdo. Gyvenimo blakes ! O,kad teisesaugoj butu teisingu zmoniu !

Galerijos

Daugiau straipsnių