Medikai: K.Prunskienės būklė sunki, bet stabili (atnaujinta 18.52)

Grįžti į straipsnį

ACHA

ACHA portretas
Kiekvienas gyvenimas turi pradžia ir pabaigą. Tas pat liečia ir politikus, tik jie apie tai nesusimąsto - galvoja, kad gyvens amžinai.

Niekada niekada niekada

Niekada niekada niekada portretas
K.D.Prunskienė nuo seno turi sveikatos problemų. Jai reikia ramaus darbo ir normalaus poilsio. Moterims netinka politika ir valstybinė veikla. Vargšė susipainiojo istorijoje - laikas negrįžta atgal. Lietuvoje neturi būti chaoso.

TAIP IR REIKIA SITAI AFERISTEI

TAIP IR REIKIA SITAI AFERISTEI portretas
GERA ZMOGU TIKTAI UZJAUSCIAU IR LIUDECIAI, TIK NE SITA sajudine apsivogusia KGBistine sterva! Kiek ji ish Lietuvos Zmoniu kraujo ishciulpe. Jurijus Subotinas.

Ir vis tik...

Ir vis tik... portretas
K.Prunskienės pasižadėjimo KGB originale, 2002 m. perduotame Ypatingajam archyvui, rašoma: „Aš, Prunskienė Kazimira Danutė, Prano, sutinku padėti Valstybinio saugumo organams spręsti kai kuriuos juos dominančius klausimus. Visa kas man ryšium su tuo bus žinoma pasižadu laikyti griežtoje paslaptyje. Dokumentus pasirašysiu Šatrijos vardu“

liūdna

liūdna portretas
Kai mano mama patyrė insultą,tai net greitoji nevažiavo,o paguldyti tik per karus reikėjo.Kaip gerai būti Prunskiene.

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
Kur dingo žmogiškosios vertybės?... KO JŪS TIKITĖS APLEIDĘ IZRAELIO DIEVĄ IR JO VIENTURTĮ SŪNŲ JĖZŲ KRISTŲ?... Degradacija tik didės ir didės. Kol nebus pasakyta STOP, bet tai pasakys ne žmonės, nes žmonės net nenori sustot ir pagalvot... Ai, vienu žodžiu, atsisakot Jo ir Jo mokymo, todėl ir pjaunat ką pasėjot... Taip, kuomet humanizmas ir žmogaus teisės yra priešpastatomos Biblijiniam mokymui, tuomet ir gaunasi taip, kad visuomenė tik degraduoja ir degraduoja. Atsiranda legalus žudymas (abortai, eutanazija ir t.t.); propaguojami visokie iškrypimai, sakoma nevokit, nemeluokit, o vagiama ir meluojama kasdien ir vis dažniau ir t.t. ... Taip, galit kritikuot šitą komentarą kiek norit, jei norit, bet tai, ką aš čia parašiau yra nepaneigiama tiesa, o anksčiau ar vėliau tiesa laimi prieš melą... Taip, jokie žmonių įstatymai niekada nieko neišspręs... Sekmės ir toliau gyventi iliuzijose. Ir beje, tuoj dar ir antikristas pasirodys... Kaip parašyta: Danieliaus 8: 23 Jų karaliavimui baigiantis, kai piktadariai bus pripildę savo saiką, iškils akiplėša ir klastingas karalius. 24 Jis bus galingas, bet ne savo jėga, ir įvykdys baisių nusikaltimų. Ką darys, jam seksis, jis sunaikins galinguosius ir šventųjų tautą. 25 Jo planai bus klastingi ir jam seksis. Jis didžiuosis savo širdyje ir taikos metu daugelį sunaikins. Jis pakils prieš kunigaikščių Kunigaikštį, bet bus sunaikintas be žmogaus rankos. Apreiškimas Jonui 13: 4 Žmonės garbino slibiną, kuris atidavė valdžią žvėriui. Jie garbino žvėrį, sakydami: „Kas galėtų lygintis su žvėrimi, ir kas galėtų kovoti su juo!“ 5 Jam buvo duotas snukis kalbėti išdidžiai ir piktžodžiauti, ir duota valdžia taip daryti per keturiasdešimt du mėnesius. 6 Ir jis atvėrė nasrus piktžodžiauti Dievui, piktžodžiauti Jo vardui, Jo buveinei ir dangaus gyventojams. 7 Jam buvo duota kovoti su šventaisiais ir juos nugalėti. Jam buvo suteikta valdžia visoms gentims, kalboms ir tautoms. 8 Ir jį garbins visi tie žemės gyventojai, kurių vardai neįrašyti nuo pasaulio sutvėrimo nužudytojo Avinėlio gyvenimo knygoje. 9 Kas turi ausis, teklauso.

au

au portretas
ar 70 metu turedama K .Prunskiene gerai masto ? Jau senai reikia sedet pensijoi ir auklet proanukus , tai vis jai mazai , reika dar prigrobt -matom pasekmes.zmogus 70 metu jau t gali turet senatves marazma , bet vis lenda i politika.

to liudna

to liudna portretas
Mano mamyte jau prasirgo 3 insultus, ir visa laika buvo suteikta kvalifikacine pagalba, nors yra eiline lietuvos piliete. Kiek pagiezos komentaruose. Kaip baisu.

VITIOCHAS

VITIOCHAS portretas
štai bumerangas ir sugrįžo,ir tiesiai į pakaušį.Tai vis per tą besotišką gobšumą,aferas ir LIAUDIES AŠARAS.TAUTA NEVERKE DĖL TOKIO ATVEJO.NA DŽIAUDTIS NEGALIMA,BET TIK DZIN.

Reikia susimąstyti

Reikia susimąstyti portretas
Kazimiera Prunskienė turi suprasti kaltę ir atsiimti savo žodį Lietuvai. Taip natūralistiškai niekas nekalba su tauta. Esi menka žemės dulkelė, o sunaikinai viską. Reikia susimąstyti.

3 iam

3 iam  portretas
balvone, yra tokių raidžių ĄČĘĖĮŠŲŪŽ

Loni

Loni portretas
Kas bebutu ir kokia bebutu ar kegebiste, ar politike visu pirma tai zmogus. Linkiu greiciau pasveikti ir sustipreti.

Dom

Dom portretas
Gerbiami redaktoriai, gal pamatysite si komentara, ir atkreipsite demesi, jog jusu straipsnio pavadinimas yra niekam tikes? Reikia dar laiko sugaisti kol supranti sakini, nieko gero ;/

to 7. au

to 7. au portretas
o kai Adamkus buvo prezidentu? Jam jau buvo apie 80. O Lansbergiui 80, o dar sedi Briuselyje ir kraunasi milijonus

skaitykit delfi

skaitykit delfi portretas
Kaune daugiabučių gyventojai įpareigoti tvarkyti aplinką

apie stabilumą

apie stabilumą portretas
geriau patylėkit, nes po insulto nebūna jokio stabilumo, kieno artimuosius ištiko ši bėda puikiai žino, kad tai neprognozuojama.

14-tam

14-tam portretas
tai sėdėk Briuselyje tu, jei manai, kad ten dalijami milijonai, šiaip sau, už nieką. Tad turėdamas asilo galvą tikrai užsidirbsi daug milijonų. ir kokie čia bepročiai rašinėja, turi kompiuterius, lavintųsi sau, bet ne, rašinėja nesąmones ir patys savimi gėrisi. Tai kaip, ar važiuosi į Briuseli, asilo galva?

visi

visi portretas
linkim ruskių kunigaikštienei sveikatos. Kas dar nori stoti į jos partiją?

vika

vika portretas
Insultui istikus buvo visada pagydomi ligoniai Tarybiniais laikais.Taciau siais laikais dauguma nepagydo,nes negydo.teko susidurti su savu zmoniu nelaime.Po insulto leidziami raminamieji ir "lauke kada pasibaigs".Bet as manau ,kad K.Priunskiene pagydis.

milda

milda portretas
IS KUR TIEK PAGIEZOS PAS ZMONES. JUK VISI ESAM ZMONES. VISI SERGAM.

jonas

jonas portretas
Insultui istikus negalima zmogaus judinti,nes kraujas issiliejas smegenyse issisklaido ir sunkiau pagydyti.Jeigu suteiks teisinga pagalba ir gydys,tai pagydis.Paprastam mirtingam butu galas,teko susidurti , matyti ir girdeti,kad zmones po insulto negelbeja o tik leidzia raminamuosius ir lauke kol pasibaigs.Vienu zodziu ,ta tema ,buvo ir per TV laidas kalbeta..

Mire

Mire portretas
Mire K.Prunskiene. NUORODA: adf.ly/1486912/mire-prunskiene

to Vika

to Vika portretas
Nieko sau-rašai "...19. vika2012 02 27 18:41 Insultui istikus buvo visada pagydomi ligoniai Tarybiniais laikais.Taciau siais laikais " Tai-melas. Tais laikais,kuriuos vadini "tarybiniais"-po insulto (ypač hemoraginio insulto) --būdavo p a l a i d o j a m i . Gal čia ir ne ta "tarybinė" santvarka buvo kalta.Tiesiog medicina tada dar nemokėjo. Juk ir Stalino-to didžiojo bandito-neišgydė...

KES

KES portretas
Tai dievo pirstasSATRIJAI

kazkas nori

kazkas  nori  portretas
kad pone Prunskiene sirgtu,nes visa 20m jai gadina gyvenima kgb-istai--santazistai,ir kada gi jie isnyks is pasaulio horizonto.

jau geriau

jau geriau  portretas
Prunskiene,nei visi tie ,kurie visus 20 metu Lietuva isvoge ir sunaikino,ji norejo kitaip,o gavosi kaip nori kgb

18-am

18-am portretas
o tu nori,kad stotu i tavo zudiku partija,nesulauksi

to 22

to 22  portretas
DVASIOS UBAGE, neprisišauk SAU nelaimės, tokiais dalykais nejuokaujama.

Idomu

Idomu portretas
ar kunigaikstiskai priziuro jaja ? mazu kremlinai atvyks su aparatura ?

Irena

Irena portretas
Žmogus turėtų gyventi taip, kad ramia sąžine galėtų žvelgti į Anapus. Tai tinka ne tik Prunckienei, bet mums visiems. Tagi, nebūkim nei savo Tautos, nei žmogaus išdavikais. Tad ir išėjus Anapus liks šviesus atminimas.

Viešpatie pasigailėk

Viešpatie pasigailėk portretas
Kam reikalinga laimingai ir gražiai moteriai politika? Ko trūko jos gyvenime? Ar kas nors pagalvojo, kad Danutė pražudys Lietuvą? Ar ji pati pagalvojo, ką daro?

Bijūnas

Bijūnas portretas
Liga pasiekia visus ir smerkti ligonį dėl jo netinkamo gyvenimo būdo ir amoralumo,neetiška ir nežmoniška.Daugiausia puola tie,kurie patys yra amoralūs.Teisėjas yra vienas Dievas,ir tik JIS tegali teisti mus.Geriau susimąstykime ir apgalvokime savo gyvenimą: Ką mes padarėme ar nepadarėme,kad dabartinis gyvenimas tampa blogesnis ir nuožmesnis žmonijai?Gal,sakau,palinkėkime sergančiam pasveikti,materialiai vargstantiems padėkime kuom galime,dvasiškai ,,puolusiam",- raskime nuoširdžius patariančius,padrąsinančius žodžius.Darykime viską kas Gera,kiek leidžia žmogaus galimybės,ir tik tada,gyvenimas ims keistis į gerąją pusę.O žmogų,atsidurusiam bėdoje ar ištikto nelaimės,negalima smerkti už praeityje padarytus blogus darbus.Verčiau ištieskime pagalbos ranką ir padėkime JAM ,,atsistoti",nes rytoj,gali pats patekti į bėdą,- ligos,skausmo ir nevilties gniaužtus.Pamąstykite TIE,kurie ieškote kito žmogaus akyse krislo,o pačių akyje,- rąstas guli.Tai sakau ne dėl simpatijos ar antipatijos K.D.Prunskienei,bet noriu ,,atverti" akis abejingiems,jog negalima džiaugtis,kai dega nekenčiamo tavo kaimyno namas,nes... .Su Pagarba: V.J.M.-L./Bijūnas/

Galerijos

Daugiau straipsnių