Mažeikiuose suniokota parlamentaro V. Ąžuolo pašto dėžutė

Pirmadienį prie Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos nario Valiaus Ąžuolo biuro Mažeikiuose buvo rasta suniokota, liudininkų įtarimu, susprogdinta, jam priklausanti pašto dėžutė.

Pasak parlamentaro, dėžutės nugarinė dalis vis dar laikėsi ant pastato sienos, o likučiai mėtėsi ant žolyno, bet durelių nebebuvo. Pašto dėžutė buvo metalinė, ant durelių buvo užrašas „Lietuvos Respublikos Seimo narys Valius Ąžuolas“, įsigyta iš Seimo nario parlamentinei veiklai skirtų lėšų.

„Neatmetu galimybės, kad tai - asmeninė „žinutė“ man, kad nustočiau aiškintis tam tikrus dalykus ir lįsti, kur nereikia. Tačiau noriu aiškiai pasakyti: į Seimą tam ir atėjau, kad aiškinčiausi ir taisyčiau spragas. Jokie grasinimai to nepakeis, o kiekvienas toks atvejis bus nagrinėjamas įstatymų nustatyta tvarka“, - įvykį komentuoja Seimo narys V. Ąžuolas.

Pasak parlamentaro, apie šį įvykį pranešta Mažeikių rajono policijos komisariatui, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tera

Tera portretas
Nu tu pagalvok. Suniokota pašto dėžutė ir toks atgarsis. O kad Lietuva neturi pinigų savo vaikams gydyti nemokamai, o siunčia labdarą į Aziją ir Ukrainą visi patenkinti?

reikia

reikia portretas
susirupint zemaitija nes ten jau vyksta jau masiskas genocidas ir tai /ateiviu/ darbas o soc... demonai tyli nes jiems svarbiau val. lovys//////

..o pas mus

..o pas mus portretas
Klaipėdoje vagiai jau baigia pavogti uostą iš Valstybės..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių