„LRT forumo“ šaltiniai: pinigai buvo sužymėti jau po perdavimo E. Masiuliui

„MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kurlianskis buvusiam Liberalų sąjūdžio vadovui Eligijui Masiuliui pinigus perdavė nežymėtus, jie buvo pažymėti vėliau, remdamasis savo šaltiniais pranešė „LRT forumo“ vedėjas Edmundas Jakilaitis. Tačiau jis pabrėžė, kad tai nereiškia, kad pinigai buvo sužymėti E. Masiulio namuose.

Pinigai buvo sužymėti, norint susekti, kur jie toliau keliaus. Kadangi pinigai nejudėjo, STT nusprendė veikti.

Anot E. Jakilaičio šaltinių, E. Masiulis ir R. Kurlianskis buvo stebimi nuo rugsėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne o

Ne o portretas
Dar keli tokie persivertimai, ie bus taip kad jokiu pinigu nebuvo, nes buvo filmuota su sertifikatu neatitinkancia yranga.valio kysininkams

Mintis

Mintis portretas
Čia tik žmonių ir žiniasklaidos versijos. Teisėsauga kol kas tyli. Negerai žmogui linkėti blogo, bet pora metų pasėdėti Masiuliui būtų sveika, kad gyvenimas neatrodytų rožėmis klotas. Nėra jis joks vunderkindas remiamas labiau patyrusių lyberalų. Bausmė privalėtų paliesti visą Liberalų tarybą su Gentvilu ir Šimašiumi priekyje.

Jonas

Jonas portretas
Nu va ir prasideda didelis triuksmas bet rezultatas nulinis.Labai keista kaip atsiranda ivairiausiu versiju pinigai pazenklinti buvo , paskui kalbama kad nebuvo, paskuikalbama kad pazenklinti Masiulio namuose paskui bus kad tuos pinigus Masiuliui padovanojo mociute ir taip toliau ir taip toliau svarbu kad butu uzglaistytos aferos ir isteisinti nusikaltimai. Taciau nieko naujo kaip ir visada daug triuksmo bet rezultatas nulinis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių