Ligoninėje atsidūręs K. Pūkas dėl savo bėdų kaltina žiniasklaidą

  • Teksto dydis:

Seimo narys Kęstutis Pūkas nuo trečiadienio gydomas Respublikinėje Kauno ligoninėje.

„Sutriko ne tik širdies darbas. Aš gi po infarkto esu žmogus, man stentas neseniai įstatytas širdyje“, – portalui delfi.lt sakė politikas.

K. Pūkas dėl savo bėdų kaltino žiniasklaidą ir aiškino, kad jo sveikata sušlubavo dėl prasidėjusio apkaltos proceso.

„Skandalą sukėlė žurnalistai. Sąžinės reikia turėti“, – skundėsi seksualiniu priekabiavimu kaltinamas 64-erių metų politikas.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Konstitucinis Teismas (KT) prieš savaitę priėmė nagrinėti parlamentaro K. Pūko apkaltos bylą. Seimas gegužės pradžioje nutarimu vienbalsiai kreipėsi į KT su prašymu pateikti išvadą, ar specialiosios tyrimo komisijos išvadoje nurodyti K.Pūko veiksmai prieštarauja Konstitucijai.

Apkaltos procesą K.Pūkui Seimo specialioji komisija pasiūlė pradėti dėl priesaikos sulaužymo ir šiurkštaus Konstitucijos pažeidimo. Komisijos vertinimu, K.Pūkas savo neetišku elgesiu diskreditavo valstybės ir Seimo autoritetą.

Išvadoje nurodoma, kad K.Pūkas netinkamai elgėsi su savo darbuotojomis, taip pat su kandidatėmis darbo pokalbių metu, kai „veiksmais, žodžiais, neverbaline kūno kalba buvo žeminamas kandidačių orumas, jos buvo akivaizdžiai diskriminuojamos dėl jų socialinės padėties“.

Įslaptintų liudytojų parodymais, kai kurios užuominos buvo akivaizdžiai seksualinio pobūdžio. Viena į darbo pokalbį dėl padėjėjos vietos atėjusi liudininkė nurodė, kad K.Pūkas svarstė galimybę ją įdarbinti visuomenine padėjėja, nes neturi reikiamo išsilavinimo, o atlyginimą mokėti „vokelyje“.

Su „Tvarkos ir teisingumo“ partijos sąrašu į Seimą išrinktas parlamentaras kaltinimus neigia.

Sulaukus Konstitucinio Teismo išvados, apkaltos procesas bus tęsiamas Seime.


Šiame straipsnyje: Kęstutis Pūkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstuti Pūkai

Kęstuti Pūkai portretas
ne žurnalistai ir žiniasklaida kalta, bet jūs pats esate iš tų, kurie mano apie save per daug gerai. Žinau žmonių atsiliepimus jūsų adresu, tad nereikia teisintis. Esate gana solidaus amžiaus ir laikas,jau senai, baigti nesusutūpėjimą, o pateikti save be ironijos. Ar jūms jinai reikalinga? Stentai dėti, dievagojaties, bet tai nerikėjo eit į seimą, jei esate nekokios sveikatos. Jūs apie save žinote geriausiai. Linkiu baigt kvailystes ir gyvent kaip visi dori žmones.

Povilas

Povilas portretas
Ne, ponas seimo narį [ kol kas... ] , ne žiniasklaida kalta bet rinkėjai , kad tokius "ligonius" išrenka į seimą. Nei vienas iš jų kai "prisidirba" ir "neša per mylią", niekada neprisipažins . Ar ima kyšius, ar šiurkščiai pažeidžia konstituciją, ar priekabiauja prie merginų, moterų...Kaip seniau vienas jo kolegų sakė "tai aplinka kalta" tik ne jie...

ww

ww portretas
Kaltina ziniasklaida? O jis pats angelelis,ar ne? Ko cia visi prikibote prie "nekalto" zmogelio? Na,turi jis bedu su savo temperamentu, ir kas? Gi toks gerietis,o tos mergos pacios persasi? Zmogui ramybes neduoda,"vargseliui".
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių