Lietuvoje su darbo vizitu lankosi eurokomisaras V. P. Andriukaitis

  • Teksto dydis:

Europos Komisijos narys, atsakingas už sveikatą ir maisto saugą, Vytenis Povilas Andriukaitis kovo 22-23 dienomis su oficialiu darbo vizitu lankysis Lietuvoje.

Ketvirtadienį eurokomisaras dalyvaus 4-ojoje Tarptautinėje gyvensenos medicinos konferencijoje „Gyvensenos medicina: sprendimas lėtinių ligų prevencijai ir gydymui“, kuri vyks Kaune, Lietuvos sveikatos mokslų universitete.

Penktadienį V. P. Andriukaitis susitiks su Ministru Pirmininku Sauliumi Skverneliu ir aptars afrikinio kiaulių maro problemą, Europos referencijos centrų tinklų veiklą, e. sveikatos ir kitus aktualius klausimus.

Europos Komisijos narys taip pat dalyvaus Seime vyksiančioje konferencijoje „Lėtinių kvėpavimo ligų prevencija ir kontrolė“, kurioje skaitys pranešimą apie Europos Sąjungos lėtinių kvėpavimo ligų prevencijos planus.

Susitikime su Seimo Europos reikalų komiteto nariais V. P. Andriukaitis pristatys Europos Komisijos parengtą 2018 metų Lietuvos ekonomikos iššūkių analizę.

Eurokomisaras taip pat susitiks su Konstitucinio Teismo pirmininku Dainiumi Žalimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juozapas

juozapas portretas
kas atsitiko su europos sąjunga?PENTILIN vaistų neturi.INTERNETE žiūrėjau atsilikusioj RUSIJOJE YRA.Gal per RUSIJOS AMBASADĄ galima gauti.Dar turiu dviem dienom.AČIŪ(AČIŲ).Juozas

...

... portretas
Savčenko lietuviškame išpildyme.

Ona

Ona portretas
Nuo tokio komisaro Lietuvai jokios naudos, o turėtų būti. Koks buvo gydytojas toks ir politikas-prastas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių