Lietuva užrūstino V. Putiną, nusprendusi neįsileisti Rusijos teisėjų

Grįžti į straipsnį

T0mas J.

T0mas J. portretas
Teisingai nuspręsta. Palaikau.

Tadui

Tadui  portretas
Nieko nuostabaus, kad Rusijoje labiau pritaria Lietuvos sprendimui neįsileisti Rusijos teisėjų. Ten komentuoja paprasti rusai, o pas mus etatiniai Putino subinlaižiai.

Tadas

Tadas portretas
Skaitau rusų komentarus šia tema. Pav. Mosk. Comsomoletz. Įdomu jog ten daugiau pasisakymų pritariančių šiam Lietuvos žingsniui negu šičia. Keli net pagiria Lietuvą už teisingą sprendimą. Ar čia tikrai troliai pas mus taip rašo ar tiesiog skystablaudžiai?

nuomonė

nuomonė portretas
Provokuojame Rusiją? Na ką gi, ateitis parodys ar tai teisingas būdas.

Tai

Tai  portretas
Jus Vilniusa lenkam atuduot ne norit ???

46

46 portretas
Kiek dar reikės, kol tokie "oluchai" teisins Krymo aneksavimą teigdami "savo" žemių atsiėmimu?! Ir tai čia mes oluchai?! Gaila jūsų vriedni imperialistai, tik atminkit - jokia jūsų šlykšti propoganda nesugebės pakeisti mūsų mažos šalies nuomonę, jei reiks tai ir kariausim, kad tik šioj žemėj nebūtų tokių žmonių kaip jūs. Yra tarp rusų ir gerų žmonių, tik gaila, kad dabar ne jų laikas. Mes palauksim ir tikrai sulauksim...

mar

mar portretas
na neįsileidom mes ir ką?Lengviau pasidare?Kaip vaikai!

Anonimui

Anonimui portretas
Kiek matosi is rasymu tai yra du anonimai,vienas anonistas ,kitas normalus lietuvis.Taip ,kad atsirinkite kas kuris esate :)

To princ

To princ portretas
Musu nuomuone esi idiotas arba debilas pabeges is durnyno jei nesupranti esamos padeties :)

Anonimas

Anonimas portretas
Rusijos vadukai mano kad pasaulis kvailas ir nesuprantantyi rusisko mentaliteto, pats musa pats rekia, kad ji musa, tokie jau jie yra, visi kalti ir kvaili tik ne jie , vagiu girtuokliu ir plesiku rase, ypac komunistu flangas, prie to ir Lietuva pripratino--dirbt nenori tik imt, imt imt,, kas pakliuva vogt ir is lietuvisku debilu sulaukt pritarimo

princ

princ portretas
besmegeniai kurva spauda valdzia fasistai jibani grybauskaite kazin ar ja nuo ratu atleido ar dar vaidenasi kad rusai puola kaip manot?

Anonimas

Anonimas portretas
Kazkokie cia visi iskryte is medziu arba ka tik is kaimo su klumpais vaiksto :D bet jau bent pasijuokiau :D

Taigi

Taigi portretas
Kremliaus karlikas isterijoje. Jis įsivaizduoja, kad gali grobti, vogti, o visi aplinkui tik katutėmis plos :))

Anonimas

Anonimas portretas
Laikas pradėti bausti tuos rašeivas už jų komentarus. Surasti juos nesudėtingas reikalas.

To anonimas

To anonimas portretas
Matosi,kad visi jus kasapai is muzikeliu kile,jums vieta sortyre...cha,cha,cha

Lietuve

Lietuve portretas
Jei tektu uz savo zodzius atsakyti,tikiu pagalvotumet,ka rasote.su pagarba

Anonimas

Anonimas portretas
tam to anonimas --tu ONONISTE dink y sikinyka smaukytis ,o ne prie kompo ..... ir bent jau ismok taisiklingai zodzius rasyt --aborto aukele

aaaaaa

aaaaaa portretas
be reikalo lietuvos valdžia užsitraukia putino ir visos rusijos rūstybę dėl visai ne savo reikalų, geriau šalies ekonomika susirūpintų. nei prancūzija nei vokietija nei estija su latvija taip durnai jų neužsipuola ir turi iš to naudos. O MŪSIŠKIAI TIK PULT IR LOTI SUGEBA

priedanga?

priedanga? portretas
O buvusį Gruzijos Antiteroristinio centro vadą Lietuva Rusijos prašymu sulaikė 10 parų...

to anonimas

to anonimas portretas
tu zmogeli ne anonimas ,o anonistas,o dar beje ir fufaikinis.Lisk i savo buda ir smirdek kol dar gali,o jei nepatinka tai slisk pats i ta savo sibira,ten tokiems debilams ir vieta.

Arvys

Arvys portretas
Visas pasaulis tuos ruskius laiko kazkokiais kosmonautais,kurie pats patis musa patis rekia,o jis matai ir mus tokiais laiko.Na mums iki ju dar labai labai toli ir tikesimes ju niekada nepavysime. Tegul savo ubagyne susitvarko kada nors...

Anonimas

Anonimas portretas
Oficialus pareiskimas rusijos prezidentui: Uostyk mano saiba. jei kas turit priejima prie jo, isverskit i tu barbaru kalba mano pareiskima.

Žiniai:

Žiniai:  portretas
Bumblauskas (viešai prisistato kartais), Maldeikienė (etalonine net ir charakteriu), Armonaitė (etalonine), Jurgutis (etaloninis), Šmašius (pusiau), Landzbergiai, Mazuronis (etaloninis), Liberalai, Steponavičius, Šnioka, Šilėnas, Ramanauskas su kolega, Užkalnis (etaloninis), Šilanskas (etaloninis), Donskis (pats prisistato, kad 1/4 lenkas ir 3/4 zydas), Zingeris (vienintelis viešai deklaruoja, ispažįsta Judaizmą), Adomėnas (panašus), Juknevičienė, Leotjeva, Numavičius, Savukynas (etaloninis), Kasčiūnas, Jankevičius (pats prisipazista), Gaitanži (etaloninė, to neslepia), Bužinskas (etaloninis), Nausėda (pagal požymius, itariu) LR piliečiai. Dar Lupshitz (viešai deklaruoja, kad Izraelio atsargos karininkas).

kikis2

kikis2 portretas
Ko tie vyzociai fufaikiniai cia nerimsta ir komentuoja? Niekada mes nepripazinsime kremliniu fasistu virsaus ir savo zemeje gyvensim kaip mums reikia. Tad savo raudonaja propaganda galite savo "ratelyje" dalintis ir dziaugtis... Putler xuilo, la lala lala... :D

Karui NE!

Karui NE! portretas
Niekas nevyksta atsitiktinai: pasikeitus valdžiai Lietuvoje, atėjus Valstiečiams, žydai prarado valdžios pozicijas. Na kai kurie netrukus praras, tai beatsitraukdinėdami nori visais būdais sužlugdyt valstybę. Jei ne jiems, tai niekam. O lietuviai yra idiotai, patys mąstyti nesugeba, nesugeba net žydų nuo lietuvių vizualiai atskirti. Galvoja, kad lietuviai, o anie darkosi visaip. Oho, kokia tolerancija, užleido savo šalį, turtus ir valdžią atidavė kažkokiai gudresnei tautelei. Tai patys tvarkykitės ir gyvenkit ramiai, bet ne, jiems reikia pakariaut. Kai prasidės karas, čia viską ištaškys, kentės eiliniai piliečiai, kaip ir visad. Žmonės taip sunkiai, dirba, stengiasi, o čia masonai organizuoja, provokuoja karą.

Ratamonas

Ratamonas portretas
Bet mūsų politikai išties oluchai! Istorijos nesimokė. Nežino, kad Krimas niekad nebuvo ukrainos dalis. Tai Chruščiovas krima perleido ukrainos sudetin, kad mažiau iš Maskvos asignavimų krimui skirti. Suknysti žinovai, tame tarpe ir europos politikai grini oluchai, jų žinios visai žemiau nulio!

Faktas

Faktas  portretas
Putino nežabotam pykčiui, sovietiniai okupantai išprašyti. Maskvos diktatas baigėsi. Lietuva – laisva, nepriklausoma, suvereni šalis. Ką nori tą pasikviečia. Putino Rusijos, kaip sovietinių okupantų darbų tęsėjos, teisėjai Lietuvoje tikrai nepageidaujami.

kikis

kikis portretas
Ko tie vyzociai fufaikiniai cia nerimsta ir komentuoja? Niekada mes nepripazinsime kremliniu fasistu virsaus ir savo zemeje gyvensim kaip mums reikia. Tad savo raudonaja propaganda galite savo "ratelyje" dalintis ir dziaugtis... Putler xuilo, la lala lala...

Anonimas

Anonimas portretas
ko lietuva t\aip bijo kazka slepia nes ginklus teike Ukrainai

TAS PATS

TAS PATS portretas
RAUDONUS SPAUDZIA PUTLERIO SUBINLAIZIAI

rimas

rimas portretas
Lietuva ne Krymas-ZINOK PUTLERI

o nukvakusiu beretnyku marazmu

o nukvakusiu beretnyku marazmu portretas
nera ko skaityt...

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Paskaitykit anonimo-RUSO ir kitų Putino subinlaižių komentarus, o tada spręskit ar reikia įsileisti daugiau kultūros nešėjų iš Putino Rusijos, ar pakanka vietinių.

Tučkus

Tučkus portretas
Putler xuilo...

Kaip šauksi - taip ir atsilieps

Kaip šauksi - taip ir atsilieps portretas
Lietuva iesko nuotikiu ant savo shiiknos............paskui sedim ir zliumbem mus sibiran veza

Manau

Manau  portretas
Manau labai Teisingai kad neįleidžiamas, tokių Lietuvai nereikia.

Neuzmirsom

Neuzmirsom portretas
Labai teisingai pasielge musu uzsienio reikalu ministerija.Viena karta sitam rusu tautos mulkintojui Putinui turi kazkas parodyti duris.Baigesi sovietinis viespatavimas Pabaltijo salyse.O kiekvienoje tautoje yra isdaviku,uzmirsusiu ka s buvo padaryta sovietiniais metais su zmonemis.

Anonimas

Anonimas portretas
na ne --LIETUVA- o keli pridurkai is URM ....prisisiko sau po nosim ,o dabar ta dvoka tures uostyt visa lietuva ... manau Putinas surades laisvo laiko taip uztrauks ant pampalo litchujanijos elitinius debilus , kad staugimas nuaides per visa Europa...

Sakė pasakė

Sakė pasakė portretas
Visai nekeista. Susidaro įspūdis, kad Putinas nukrito iš kitos planetos

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gėdingas žingsnis.

Galerijos

Daugiau straipsnių