Lietuva siunčia sveikinimus Nepriklausomybės dieną švenčiančiai Gruzijai

  • Teksto dydis:

Lietuvos vadovai penktadienį pasveikino 99-ąją Nepriklausomybės dieną švenčiančią Gruziją.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikinime pabrėžė, kad bendros vertybės ir laisvės troškimas suartina Gruzijos ir Europos žmones.

Anot šalies vadovės, Tbilisis padarė didelę pažangą įgyvendindama svarbias reformas bei ugdydama vakarietišką visuomenę ir „jau šiandien matome realius pastangų rezultatus, kurių naudą patirs visi Gruzijos piliečiai“.

Sveikindama dėl Europos Sąjungos Asociacijos susitarimo pilno įsigaliojimo ir bevizio režimo suteikimo Gruzijos žmonėms D.Grybauskaitė palinkėjo neprarasti ryžto ir toliau atsakingai siekti tolesnio artėjimo su Europos ir transatlantinės bendruomenės valstybėmis.

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis gruzinams linkėjo visokeriopos kloties siekiant ir įgyvendinant užsibrėžtus tikslus, stiprybės bei kasdienės gerovės.

„Remiame Gruzijos teritorinį vientisumą, suverenumą ir jos siekius Europos bei euroatlantinėje bendruomenėse. Ilgametė mūsų šalių partnerystė sukūrė tvirtus pamatus, stiprinančius abipusį bendradarbiavimą bei puoselėjančius bendras vertybes. Esame pasirengę tęsti dvišalių santykių plėtrą ir prisidėti prie sėkmingo Gruzijos kelio į Europos bendriją“, - sveikinime teigė premjeras


Šiame straipsnyje: Gruzijanepriklausomybės diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisve

Laisve portretas
Sveikinimai Gruzijai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių