Lietuva neturtingoms valstybėms skirs dar 3 mln. eurų paramos

  • Teksto dydis:

Lietuva neturtingoms pasaulio valstybėms skirs dar 3 mln. eurų paramos, nutarė Vyriausybė.

Ministrų kabinetas trečiadienį suteikė įgaliojimus finansų ministrui Viliui Šapokai pasirašyti įsipareigojimo dokumentą, pagal kurį Lietuva Pasaulio banko Tarptautinės plėtros asociacijai skirs 3 mln. eurų.

Lietuvos įnašas naujausiame asociacijos išteklių papildymo etape bus mokamas trimis dalimis 2018-2020 metais.

Lietuva Tarptautinės plėtros asociacijos nare tapo 2011 metais ir įsipareigojo kas trejus metus papildyti jos išteklius. 2012 metais Vyriausybė tam skyrė 2,4 mln. eurų, o 2015 metais - 2,47 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pas mus zmones vargsta.Is sono atrodo kad laksto su masina kalba su mobiliakais.Stato namus is paskolu ar uzsienij dirbantys.Cia tik is sono taip atrodo o tikrove tai liudna.Jei butu gerai savizudybiu nebutu ir nelektu i uzsieni.Mes is laisves is oro pinigu nepaimam.Jug viskas kainuoja.Ar ne.

Anonimas

Anonimas portretas
Ubagai,ubagams duoda.

Anonimas

Anonimas portretas
te gu lietuva savo ubagus šelpia ,o jau pensininkai ir vaiku yra ant visišks bado ribos,- ir kam protas visiškai nedirba ,kad okius pasiulymus pati ubage budama kitus šelpia- taip išeina kad.- kad meluojama saviem meluoja ,kad neturi pinigu pensijoms didinti ,o kitiems turi - kad apmeluojami ir skriaudziami pensininkai tai seniai aišku- neuzjaucia savu vargšu kaip patys priede
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių