Liberalų sąjūdžio lyderė: pereiname į kitą etapą – strateginį ruošimąsi 2024 metams

  • Teksto dydis:

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai buvo sėkmingi, sako Liberalų sąjūdžio lyderė, todėl ragina partiečius mokėti šia sėkme pasinaudoti ir kitąmet, kai vyks prezidento, europarlamentarų ir Seimo rinkimai, sekmadienį pranešė partija.

Viktorija Čmilytė-Nielsen pabrėžė, kad partija pradeda strateginį ruošimąsi 2024 metų rinkimams.

„Savivaldos rinkimų etapas mums buvo sėkmingas, turime šia sėkme mokėti pasinaudoti ir kitąmet“, – pranešime teigė V. Čmilytė-Nielsen būdama Plungėje vykusiame partijos tarybos posėdyje.

„Šią tarybą galime pavadinti kito politinio ciklo pradžia, mes pereiname į kitą etapą – strateginį ruošimąsi 2024 metams. Tai ir skyrių galimybių vertinimas, būsimų kandidatų pasiruošimo darbai. Iš esmės tai, ką partija ir turi daryti pasibaigus vieniems rinkimams – ruoštis kitiems“, – pridūrė partijos vadovė. 

Liberalų taryba, sekmadienį Plungėje aptarė savivaldybių tarybų ir merų rinkimų rezultatus, partijos valdybos bei Liberalų sąjūdžio frakcijos metinius darbus.

Liberalų sąjūdžio atstovai merais išrinkti šešiose savivaldybėse: Joniškio rajone, Pagėgiuose, Plungės rajone, Rietave, Tauragės ir Trakų rajone – merai perrinkti antrai kadencijai, o naujai išrinkti Elektrėnuose, Zarasų bei Kaišiadorių rajonuose.

Šiuose rinkimuose partija gavo daugiau balsų negu 2019 metų savivaldos rinkimuose: tarybos mandatų skaičius paaugo nuo 126 iki 139, o už partiją balsavo 12 tūkst. žmonių daugiau nei prieš ketverius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BOBINČIUS !

BOBINČIUS ! portretas
Į virtuvę - blynų kepti !!! Prieš tai raštiškai atsiskaitykite - ką jus gero padarėte Lietuvai? Blogio - pilni kampai...

Senukas

Senukas portretas
Amerika tokua laisva šalis ten liberalai nepopuliarus per daug laisviu negerai

Lietuvos nelaimės

Lietuvos nelaimės portretas
Jeigu ir vėl šitus niekšingus jau seniai susikompromitavusius liberalus išrinks, reiškia mūsų žmonės visai neturi proto
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių