Liberalų ir R. Šimašiaus populiarumas smunka

Grįžti į straipsnį

Kur padėjai Vytį,

Kur padėjai Vytį,  portretas
Šimašiau? Šumerai turėjo dievą Šamašių. Bet mero Šimašiaus saulelė leidžiasi. Jis padarė didelę liberalią klaidą, kai praganė Vytį. O štai Matjošaitis suprato Vyčio skulptūros politinę naudą. Ir nors Vilniaus meras prikabinėjo įvažiuojant į Vilnių vėliavų su Vyčiais, bet buvo per vėlu. Visgirdo nuomonė.

cc

cc portretas
Dostojevskis sakė - jei bent kartą žmogaus veide išvydai kvailą šypseną, žinok jog jis yra kvailys

nu

nu portretas
ta kvailoka šypsenėle ...

eiline

eiline portretas
Labai nepatiko Simasius kai paskubino atimti is S.Barto studija. Karstakosis. Merga paplepejo kad girta su rezisierium bubo kartu ir is to meriukas padare nesamone. Trenke sau zemiau juostos. Labi negraziai pasielge. O ir siaip liberalai apsikiaulino per ta kysiuka,tik kad visi laisvi ir visi "nekalti".

p/b

p/b portretas
liberalų galės pakilti tik TADA,--- kai SĄŽININGAI bus įvertinti jų --NESĄŽININGI darbai ir veiksmai, ------- pakol kas DABARTINĖ liberalų ELITO laikysena :--NENATŪRALI,labai skiriasi nuo jų veiksmų realybės. KONSERVATORIŲ šalininkų realybė -IŠPŪSTA be pagrindo ir tai jiems padarys didelę žalą rinkimuose,nes TIKROVĖJE jų esamas kiekis -nesiekia 10 %, -------pasikartos socdemų likimas---iki rinkimų KONSERVATORIAI pirmavę,o per rinkimus ATSIDURS užribyje, nes -----TYRIMUOSE pastoviai rodomas tik NORAS , o realybėje NESIMATO konservatorių jokių teigiamų sprendimų mažinant SKURDĄ,kurį sukūrė valdydami šalį, ------ŽMONĖS gerai žino ,kas juos NUSKURDINO---ir toliau jų APGAUTI NEPAVYKS !

ctrl

ctrl portretas
Eina sau, smunka, o turėjo kilti, ar kaip?

kada

kada portretas
idomu kada masiulis steponavicius gentvilas simasius bus lukiskese gali but ir vienoje kameroje nes jau ir taip susitare ka meluot

Galerijos

Daugiau straipsnių