Liberalas siekia apsaugoti žurnalistus nuo persekiojimo už kritiką

Grįžti į straipsnį

Va

Va portretas
Ka reiškia SEIMAS koks išsipenėjas paliko!!!

Ir man fui

Ir man fui portretas
aš taip pat manau , kad apie nepriklausomą žiniasklaidą liko tik pasvajoti , o mes mokesčių mokėtojai tų įtakingų asmenų privačiuose versluose dirbantiems žurnalistams turime NEMOKAMAI teikti duomenis iš RC ? Kodėl ? Kodėl mokytojas, slaugė ar kitas dirbantysis turi išlaikyti tokius ,, privačius,, žurnalistus ? Ir visa tai pridengiama ,, nepriklausoma žiniasklaida,, norima ,, užčiaupti, demokratija ...man tai tas noras gauti nemokamai labiau panašėja į komunizmo ilgesį )

jonc

jonc portretas
nu va,surado tema,o tai promyliu daugiau,promyliu naziau...pats nezino ko nori...

taigi

taigi portretas
Dar vienas FUI. Nėra jokios žiniasklaidos, yra klanų, partijų ir įtakingų asmenų įtakojma ir perkama purvasklaida.

...

... portretas
Taaaip?.. o KODĖL jie patys taip Seimo narius persekioja?..

Beviltiškas

Beviltiškas portretas
Beviltiškas... O juk buvo įdomus "Reido" reporteris buitine , šmaikščiai kalba visai neblogai dirbantis. O varge, susireikšmino ir pagalvojo, kad atėjo laikas į parlamentą... Mokyts, skaityti, lavintis, pasiekti bent minimalų išsilavinimo, apsiskaitymo lygį. O dėl žurnalsitų, diplomuotų žurnalistų - tai jie tikrai turi kas juos atstovauja. LIetuvo žurnalistų sąjunga, mielas Gintarai.

Koks naivumas

Koks naivumas  portretas
pirmiausiai norint ginti žurnalistus manau reikėtų , kad jie būtų NEŠALIŠKI IR OBJEKTYVŪS . Dabar retą gali pavadinti žurnalistu, man daugelis - propagandistai ir verslininkai, o jų tekstai dažniausiai pilni ,, gali būti, tikėtina ,, ir t.t Apipila asmenį kažkokiomis dvejonėmis , o asmuo turi aiškintis . Blogiausia kas atsitiko dėl tokių rašliavų , daugelis prarado pasitikėjimą žiniasklaida, aš taip pat. Todėl ginti kaip ir nera ką, pone liberale. Manau tų žurnalistų , kurie objektyviai informuoja visuomenę, ginti nereikia , o dergliai turi atsakyti už kiršinimą.

Aha

Aha portretas
Makumba bijo gauti į lempą nuo Reido dalyvių.

Galerijos

Daugiau straipsnių