L. Linkevičius vyks į Moldovą

  • Teksto dydis:

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius su darbo vizitu lankysis Kišiniove, kur dalyvaus Moldovos draugų grupės bei dvišaliuose susitikimuose.

Ministras į Moldovą vyks sekmadienį.

Kišiniove ministras susitiks su aukščiausiais Moldovos pareigūnais ir kartu su Moldovos užsienio reikalų ministru pirmininkaus dvišaliam Lietuvos ir Moldovos bendradarbiavimo eurointegracijos klausimais komisijos posėdžiui.

2010 metais Prancūzijos ir Rumunijos iniciatyva suburtos Moldovos draugų grupės susitikime, kuriame bus aptariami Moldovos eurointegracijos siekiai, taip pat dalyvaus ES plėtros ir Europos kaimynystės politikos komisaras Štefanas Fule (Štefanas Fiulė).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balys

Balys portretas
Pasiūlyčiau nieko neužmiršti. 1939 m liepos 1 d tada jau okupuotos Lietuvos ministras pirmininkas Vincas Krėvė susitiko Maskvoje su Molotovu. Dar tikėjosi, kad pavyks išsaugoti bent apkarpytą Lietuvos nepriklausomybę. Ir gavo atsakymą: "jeigu kils karas, tai Raudonoji Armija nueis iki Prancūzijos". Lietuvai nelikus jokios vilties, V. Krėvė atsistatydino iš pareigų... Nors Maskvoje ant cerkvių sugrįžo kryžiai ir paauksuoti kupolai, bet noras platinti komunizmą liko kaip ir buvęs.

jankis

jankis portretas
jo tik šito pederkos ten ir laukia,jau rusijoje komjaunimo senai nėra,kažin kam jis ten dar gali smegenis kompostint ir meluot,bet maskvoi už savo melą gali į snukį gaut,ot tai pasijuokčiau
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių