L. Linkevičius: sankcijos Rusijai turėtų būti plečiamos

Grįžti į straipsnį

VIKTORIUS

VIKTORIUS portretas
varkselis,kojaunimo sekretorius,nor ysiteikti,gal kas susimyles priglausti,juk seimo rinkimai rudeni,tai ar ukraina,o gal JAV.priglaus,ribotu razumu,zmogeli

QWERTY

QWERTY portretas
Manyčiau šiam komjaunimo aktyvistui sankcijos taip pat neprošal, galėtų pasėdėti ir ant minimumo...

savas

savas portretas
partietis buvusiems partieciams visada griestas

JUOZAS

JUOZAS portretas
Tu p.Ministre ri mciau pasikasyk pakausi,gal praeis tokios debiliskos mintys.Pagalvok kiek blogo esi pridares Lietuvai su savo kvailais issisokimais

LR.

LR. portretas
Kas įdomiausei JAV ši pervesma su arganizavo kad Vokietija ne su artetu su Rusija.O dabar rusai blogi.Gal viena karta su savo galva pradiesite mastiti gerbemeji.

taigi

taigi portretas
Pats jau išsiplėtęs nuo jankių hamburgerių fui

CHA CHA CHA-kui

CHA CHA CHA-kui portretas
DEBILAI VISUOMET JUOKIASI PASUTINIAI.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Ukrainos istorija: Iki 2014 metų Rusija siūlė Ukrainai daugiau, negu gali duoti Vakarai. Todėl demokratiškai išrinkta Ukrainos valdžia pasirinko sąjungą su Rusija. Bet 2014 metais Vakarų palaikomi Maidano revoliucionieriai suardė šiuos planus ir sukėlė pilietinį karą Ukrainoje. Rezultate mes turime žymiai nuskurdintą ir nevaldomą Ukrainą, kuri pasidarė nesutarimų židiniu tarp Vakarų ir Rusijos. Prasta Ukrainos armijos būklė vilioja Donbaso rusus užimti visą rusakalbę Ukrainos dalį. Bet Rusija tokių Donbaso rusų veiksmų neremia, nors galėtų. Toks Rusijos susilaikymas rodo, kad Rusijai rūpi visa Ukraina ir tik Ukraina, kad Lietuvai ar, pavyzdžiui, Lenkijai Rusija grėsmės nesudaro (nurodyta čia). Praktiška išvada: mes Lietuvoje galime susikaupti ekonomikos stiprinimui, gimstamumo skatinimui ir emigracijos padarinių švelninimui. Karo kurstymas ir isterija Lietuvoje yra brangi ir nedovanotina klaida. Paaiškinkime tai mūsų elitui Seimo rinkimų metu. (mokslas-studijos-ekonomika)

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Bloga gyventi Putino subinlaižiams mūsų šalyje. Keikia Lietuvą ir jos vadovus susiriesdami, bet į klestinčią Putino Rusiją jų nei su basliu neišprašysi. Jie sugeba dar ir giminių, pavargusių nuo gero gyvenimo Putino Rusijoje, prisikviesti.

sunku.....

sunku..... portretas
kadencija baigiasi , plinka .........čia jau jokios sankcijos nepadės

tai

tai portretas
Kriu kriu kriu komsomolcas .

paistalų platintojams

paistalų platintojams portretas
tai gal patys ir esate tie verslininkai, kuriems būtina putleriui š... laižyti? Teisingai mąsto Linkevičius - ruskynui ne tik praplėsti sankcijas reikia, bet būtina jas dar ir griežtinti, atjunkyti ruskyną nuo pasaulio banko ir dar pridėti įvairiausių trukdžių, kad šitie uzurpatoriai užmirštų, kurioje pasaulio pusėje yra Baltijos šalys. Neklykite ir nevaizduokite, kad neišgyvenate. Jei buvo labai gera graužti kanopas sovietmečiu, tai dabar mes gyvename rojuje, ir baikite snarglėtis, amžinai nepatenkinti ruskių vatnykų vietininkai Lietuvoje. Per tokius vatnykus negalime siekti valstybės progreso.

pritariu

pritariu portretas
Deportuoti p aršą į jankyną pas šeimininkus- gaus jovalo iki soties.

LINKEVIČIAU - LIETUVOS VERSLININKAI GALVOJA PRIEŠINGAI

LINKEVIČIAU - LIETUVOS VERSLININKAI GALVOJA PRIEŠINGAI portretas
Ir ne tik Lietuvos verslininkai mąsto priešingai.Daugelis Europos sąjungos verslininkų taip mąsto. Pradėk, pagaliau, mąstyti kita linkme. Jei Ukrainai taip reikalingos sankcijos prieš Rusiją - tegul ji ir taiko. Tai jų problema, o ne Lietuvos ir Europos sąjungos ar JAV banditų.

tai

tai portretas
Marionetė.

Galerijos

Daugiau straipsnių