L. Linkevičius: pareiškimai apie ES kariuomenę kelia nepasitikėjimą JAV

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
JAV advokatas rytų regione

...

... portretas
Ar galima paneigt kad Storulis yra GERAI į ES infiltruotas amerikontų Trojos arklys...

Faktas

Faktas portretas
Bailys tas Linkevičius, nieko be sovo "bosų" iš JAV negali. Priprato "loti" iš po Semo skverno. ES privalo tapti nepriklausoma nuo JAV. Turime nutraukti bambagyslę. Todėl privalome turėti savo karines pajėgas bei stiprią ekonomiką. Tik tada ES taps rimtas politinis "žaidėjas" Pasaulyje. Su bailiais ir vasalais stiprios Europos nesukursim i9r nepriklausomybė bus sąlyginė (popierinė).

ALGIS

ALGIS portretas
Amerikos generolas pasakė ''JAV RUOŠIASI KARUI SU KINIJA , O EUROPA TURI RUOŠTIS ATATINKAMIEMS VEIKSMAMS SU RUSIJA'',o linkevičius gerai išmokęs partijos pamoką '' jeigu partija sako REIKIA kojaunimas atsako BUS'' ,BIJO tRUMPO , O KAD tRUMPAS DEDA .....ANT VISOS EUROPOS , TAI JAM NESVARBU .

nuomonė

nuomonė portretas
Pats šlykščiausias iš visų ministrų.

Ld

Ld portretas
Šitam kiaulasnukiui reiktų patylėti ,jau prilojo tautos išdavikas ir pardavėjas ,savo labui jankiams pardavė Lietuva šlykštu padaras

ane?

ane? portretas
JAV iš viso nėra kas veikti Europoje. Mes patys privalėtume spręsti savo problemas. Rusijos kariuomenė paliko visas per karą jos okupuotas šalis be jokių sąlygų, o JAV po šiai dienai laiko okupuotą Vokietiją.Kažkokia nesąmonė, - apie kokį suverenumą galima kalbėti.

Galerijos

Daugiau straipsnių