L. Graužinienė vyksta į Ukrainą

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės vadovaujama delegacija šeštadienį išvyksta į Ukrainą, kur dalyvaus Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos Parlamentinės Asamblėjos sesijoje.

L.Graužinienė Kijeve susitiks su Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininku Andrijumi Parubijumi, Lenkijos Senato pirmininku Stanislawu Karczewskiu (Stanislavu Karčevskiu), Ukrainos premjeru Volodymyru Groismanu. Taip pat planuojamas Seimo delegacijos susitikimas su Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriumi Oleksandru Turčynovu, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

Asamblėjos sesijoje, kurią atidarys trijų valstybių parlamentų pirmininkai, ketinama diskutuoti apie tarpparlamentinių ryšių svarbą stiprinant Ukrainos, Lietuvos ir Lenkijos regioninį bendradarbiavimą bei saugumą Rusijos karinės agresijos akivaizdoje, Ukrainos ir Europos Sąjungos bendradarbiavimo plėtrą, priimti baigiamąjį dokumentą.

Prieš trišalės Asamblėjos sesiją L.Graužinienė lankysis Dniepre (Dniepropetrovske), kur dalyvaus Lietuvos dienų renginiuose, susitiks su vietos valdžios atstovais.


Šiame straipsnyje: Loreta GraužinienėUkrainavizitaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kokius durnus mes turime politikus lenda i subine paziuresime kaip dar mes nuo tos ukrainos verksime

Čiubaka

Čiubaka portretas
Donecke bus?

Kaip būtų

Kaip būtų portretas
gerai kad kas nors jai ten į šikną įspirtų.Kad nelandžiotų taip dažnai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių