L. Graužinienė dalyvaus Gruzijos Nepriklausomybės metinių renginiuose

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė trečiadienį popiet išvyksta į Gruziją, kur dalyvaus šios šalies Nepriklausomybės 25-ųjų metinių minėjimo renginiuose.

Vizito metu L.Graužinienė susitiks su Gruzijos parlamento pirmininku Davidu Usupašviliu ir aptars dvišalius santykius, Rytų partnerystės klausimus, vizų liberalizavimo veiksmų plano eigą, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

Tbilisio Laisvės aikštėje Seimo pirmininkė stebės Gruzijos Ginkluotųjų pajėgų šauktinių prisaikdinimo ceremoniją, Gruzijos parlamente klausysis koncerto, skirto valstybės Nepriklausomybės 25-osioms metinėms, dalyvaus kituose Tbilisyje vyksiančiuose šventiniuose renginiuose, susitiks su lietuvių bendruomene Gruzijoje.

Pasak pranešimo, jubiliejiniuose renginiuose taip pat ketina dalyvauti Latvijos, Armėnijos, Lenkijos, Baltarusijos, Čekijos, Izraelio parlamentų atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgis

Jurgis portretas
Labai gerai,kad moteris vaziuoja,nes ten tikrai galima svesti,vyno gruzinisko isgerti,o kokiu vyru ten yra,tai ne pas mus.tik kaip ji prisistatys,ar kaip seimo pirmininke,ar kaip Lietuvos atstove.juk reikia prisistatyti,taip kaip kitaip,negi trinsiesi tarp paprastu zmoniu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių