Paaiškėjo: L. Balsys gydosi ligoninėje (policija pradėjo tyrimą)

Grįžti į straipsnį

Rimvydas

Rimvydas portretas
Kokia croniska liga uzpuole seima ! Kai tik kuris parlamentaras apsisika , tai is kart suserga , is bames .Paprastam zmogeliui tai butu nepasiekiama ,o jie juk " pateptieji " !

epidemija

epidemija portretas
kažkodėl visi prisidirbę tuojau suserga.

Pape

Pape portretas
O neg. gineikaite jau issiblaive? O kaip ja dangste jos ""geradariai?

reikia

reikia portretas
gidyti visus ir tam tiktu egzorcistai ir extrasensai nes briuselio hipnozes pagalba seimas uzmigdytas ir prasigeres ir siandien griaunama ne tik morale bet ir tautos simboliai ir niekas nenesa atsakomybes.....

Kas prisiims atsakomybe?

Kas prisiims atsakomybe? portretas
Reikia atsakingai.Bet ar atsakingai dirba musu medikai? Kai tik koks politikelis prikreta sunybiu tuokj ,,suserga,,.Ar galima tuom patiketi? Sveikatos ministerija turi prisiimti atsakomybe.Juk Pukas su nedarbingump pazyma nesilankantis seime keleta menesiu,,serga,,.O savo sodyboj dirba ir joki ligu.

vytasb

vytasb portretas
Ką mes čia dabar cypaujam komentaruose niekam dabar neįdomu,reikia atsakingiau rinkti savo atstovus,nors ne visada gali žinoti kas atsitiks ateityje,tiesiog turėtų ta neliečiamybė sumažinta,kad jiems nusikaltus galima būtų nubausti,o apie darbą seime tai išvis turėtų pamiršti,ten reikalingi blaivūs ir atsakingi žmonės.Alkoholikai,deja,niekad nepripažysta savo problemos,kol nepasiekia dugno,tik nevisada jau sugeba iš jos išlipti.

LY

LY portretas
Ta kLinas Baslys ne tik pijokas, bet ir kremliaus klapčiukas.

Joana

Joana portretas
kaip smagu sergi, o tavęs ieško visi, kuriam darbe dingtum be žinios ir nesiteiktum pranešti pats kad sergi ar atsitiko nelaimė, iškarto už pravaikštas atleistų. Tik seimo nariai matyt tokias privilegijas turi.

sventasis

sventasis portretas
palikt zmogu ramybeje, sventeivos mat atsirado.

...

... portretas
Tai dar ir sifilį pasigavo, kaip Leninas?.. - na, te gydosi, bet - PRIVAČIAI.

Kaunas

Kaunas portretas
...kazkam neitiko tad ir pakiso zmogu zinodami jo silpnybe...,na o kiti blaivus seimunai tik stengiasi kad kiekviena diena mums butu vis geriau ir geriau gyventi!,beje,juokingiausia jog keli seimunai kurie buvo priciupti zurnalistu apsimyze areouoste ,kitas lygtai Klaipedoj,sitaip ant zmogaus vaziuoja...

Pilypas

Pilypas portretas
Vargšai kai kurie Seimo nariai. Jie yra visiški leisgyviai, dirba iš paskutiniųių, o jei kas nors atsitinka- atsigula ilgam laikui.

hipokratas

hipokratas portretas
Turbut pas Gineikaites daktara paeme biliuteni nekitaip.

geda

geda portretas
o tai ka jis is viso zino

Pilietes nuomone.

Pilietes nuomone. portretas
Stai prie ko priejome SEIME.Dangstete Balsi visus tuos metus,o dabar jums seima ir jis parode spyga.Kaip darbdavys negali zinoti,kaip darbuotojas neturi pranesti,kodel jis ne darbe.Pasityciojimas is visu musu.Pamegink eilini zmogau neateisti darba arba ateiti isgeres.Stai kokie dvigubi standartai.Ar mes dar tylesime ?

Feliksas

Feliksas  portretas
Ne seimelis,bet pseudo politiniu prostituciu lizdelis,renkamas landzberginio mastymo kvailiu.

R...

R... portretas
Todėl ir velkamės ES uodegoje,kad į Seimą ateina ,,dirbti''ir įstatymus priiminėti tokie alkoholikai,kaip Balsys,tokie ,,ligoniai'',kaip Pūkas,o kiek dar nežinome ir kiek dar sužinosime apie tokius tautos gelbėtojus.Žinoma,ne mažesnė kaltė nukvakusių rinkėjų,kurie renka nesuvokdami,kuriam tikslui renka.O paskui keikia ir valdžią,ir visą valstybę.Ir mūsų Nepriklausomybę.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Labai keista,kad seime"bedirbant",tampama alkoholiku,atsiprašau,dabar juos vadina ligoniais.Bet klausimas štai kur.Tol,kol jis gydysis nuo alkoholizmo,Seime dirbti negalės.Tai kodėl jis turi gauti Seimo nario atlygį,jeigu jis nedirba?Dar vienas klausimas.Ar jis išvis išsigydys nuo tos vadinamos velnio lašų ligos?Tai kam toks seimūnas reikalingas?Štai toks ,tas mūsų papuvęs seimelis.

Gugis

Gugis portretas
Mandata ant stalo ir tegul gydosi, be jokiu iseitiniu ir t.t. Tas pats ir pukui. Kas vyksta Lietuvoje? Kazkokios nelieciamos kastos susikure.

slykstu

slykstu portretas
I darba girtas ateina,girtas ,,priimineja,, istatymus,girtas vazineja-potencialus zmogzudys.Ir visa tai ilga laika vyko seime.Susidaro ispudis,kad ten visi tokie svonderiai su tokiu poziuriu-nors ir nieksas,bet vis tik savas.

dėdė

dėdė portretas
seimas ne ligoninė.jis ir šeima žinojo savo problemą ir į seimą eiti ir naudotis pinigais jis neturi teisės.tegul pabūna paprastu piliečiu ir pagyvena iš pašalpų,kaip daugelis.

Irena

Irena portretas
Alkoholizmas yra rimta liga ir skaudi problema ypač šeimai, kokias pareigas užimtum visuomenėje, bet Linas Balsys kitų atžvilgiu labai jau netolerantiškas.

Vika

Vika portretas
Gal neskubekime teisti zmogaus, nes alkoholizmas baisi liga. Gydoma laselinemis ir kt.medikamentais, o po to zmogus pats savo valios pastangimis turi atsisakyti alkoholio visiskai, nes isgerus nors viena stikliuka, liga atsinaujina. Cia turi buti visiska abstinencija. Gal jam pavyks ta padaryti. Turime pavyzdziu is to pacio seimo. Linkime pasveikti.

kaunietis

kaunietis portretas
Tai ackarikei maldeikienei reikia srebtuve uzciaupti

Anonimas

Anonimas portretas
Pijokams ne vieta seime

Galerijos

Daugiau straipsnių