A. Kupčinskui iki Seimo nario posto – tik vienas žingsnis

Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos narys Andrius Kupčinskas pasidalijo informacija, jog jau gavo Seimo nario pažymėjimą. Šeštadienį jis taps teisėtu seimūnu.

Buvęs Kauno meras A.Kupčinskas socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, jog Vyriausioji rinkimų komisija jau įteikė nutarimą jam suteikti Seimo nario mandatą. Taip pat politikas jau gavo ir Seimo nario pažymėjimą, leidžiantį patekti į visus parlamento kampelius, tačiau A.Kupčiskas dar nėra oficialus Seimo narys.

Tam, kad taptų visateisiu Seimo nariu, A.Kupčinskui liko padaryti tik vieną žingsnį – padėjus ranką ant Lietuvos Respublikos konstitucijos, duoti Seimo nario priesaiką. Tai politikas padarys jau šį šeštadienį, kovo 10-ąją. Tą dieną prasideda Seimo pavasario sesija.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad A.Kupčinskui kelias į Seimą atsivėrė netikėtai. Viduryje kadencijos savo nario mandato atsisakė TS-LKD narys Tadas Langaitis. Buvęs Kauno meras buvo pirmas po brūkšnio, todėl jam pasiūlytas Seimo nario postas.

Kauno miesto taryboje A.Kupčinską turėtų pakeisti Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas, bendrovės „Kauno liftai“ vadovas Jonas Guzavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Labai gerai , kad vyksta darbų perimamumas. Pavyzdžiui , Kupčinsko komanda per jėgą iškovojo finansavimą Panemunės tiltui remontuot. Tiltų inžinierius H.Kebeikis labai seniai apie tilto būklę aliarmavo. . O dabar Matijošaitis kabai saugiai tuo tiltu vairuoja. Perimamumas.

rinkejas

rinkejas  portretas
Ko čia rašinėjat nesamones, juk ten yra is viso zmoniu kurie apie politiką supranta tiek kiek supranta pirmokas, Juk ten isrinkti mokytojai, sportininkai,sveikuoliu atstovas, kurie iš viso papuole į SEima per atsirtiktumą. O Kupcinskas dar šiek tiek gauydosi istatymuose, ir politikoje tik nežinia ar būdami jie opozicijoje ka nors gero nuveiks mūsų jkauniečių labui.

virga

virga portretas
o kas ji rinko i seima, atrodo , kad tauta ne, tai ka , sava chebra prastume. kiek gali buti tie sarasai po galais.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių