A. Kubilius praneša, kad sūnus pasitraukė iš „Modus Grupės“ stebėtojų tarybos

  • Teksto dydis:

Opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovas Andrius Kubilius praneša, kad jo sūnus Vytautas Kubilius pasitraukė iš bendrovės „Modus Grupe“ stebėtojų tarybos.

Anot konservatorių frakcijos pranešimo, pareiškimą dėl pasitraukimo V. Kubilius praėjusį ketvirtadienį įteikė „Modus Grupės“ stebėtojų tarybos pirmininkui.

„Tenka apgailestauti, kad dėl to, jog esu politikas, eilinį kartą kenčia sūnus. Pritariau jo žingsniui, nes kito kelio, kaip sustabdyti pradėtą purviną kampaniją, nėra. Padorumas valdantiesiems nėra būdinga vertybė“, – situaciją pranešime komentuoja A. Kubilius.

Dėl sūnaus pareigų valdantieji nusprendė konservatorių A. Kubilių šalinti iš Seimo Socialdemokratų darbo frakcijos nario Artūro Skardžiaus apkaltos komisijos.

Tenka apgailestauti, kad dėl to, jog esu politikas, eilinį kartą kenčia sūnus.

Valdantieji tvirtina, kad dėl pareigų „Modus Grupės“ stebėtojų taryboje A. Kubiliaus sūnus turi interesų Baltarusijoje, tad politikas neturėtų dirbti A. Skardžiaus apkaltos komisijoje.

Apkaltos komisija, be kita ko, aiškinasi ir A. Skardžiaus šeimos verslo interesus šioje kaimyninėje šalyje.

Specialioji Seimo komisija tiria, ar pradėti apkaltą A.Skardžiui. Seimo Antikorupcijos komisija anksčiau konstatavo, kad parlamentaras, rūpindamasis atsinaujinančių išteklių ūkiu, galėjo supainioti viešuosius ir privačius interesus.

2017 metų birželį Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) po žiniasklaidos pranešimų grupei Seimo narių prašant pradėjo ikiteisminį tyrimą, ar A. Skardžius nepadarė korupcinių nusikaltimų, dalyvaudamas svarstant teisės aktus dėl vėjo energetikos, kai tuo pat metu nuomojo žemės sklypus šiam verslui plėtoti. STT yra pranešusi, kad įtarimai niekam nėra pateikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bambeklis: sinekura "parastam sunui"

bambeklis: sinekura "parastam sunui" portretas
Ir kaip paprastas premjero sunus-bedarbis taip sekmingai surado sau sinekura? Puikiai prisimeni, kaip Andrius Kubilius per nakrines reformas aiskino zmonems, kad vis mes lygus ir visiems reikes pakenteti... kad ir mano sunus dabar yra bedarbis. Seniai norejau suzinoti , kaip susikloste nelengvas likimas tam bedarbiui... Ir stai apsidziagiau - pasiseke bachurui. Sta ka reiskia atkaklumas ir tikejimas SAVO jegomis... Saunuolis!

o dabar iš komisijos turi

o dabar iš komisijos turi  portretas
pasitraukti konservatorius Kubilius , nes komisija turi būti nešališka . Dėl sūnaus priverstinio pasitraukimo iš stebėtojų tarybos ,manau Kubilius gali būti šališkas ir kerštauti balsuodamas komisijoje .

kgb

kgb portretas
istine iskamsa grazink pensijas ir milijardus kuriuos pasidalinai su vakaru pidohomofobais.....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių