Konservatorius siūlo uždrausti alkoholį „bambaliuose“

Grįžti į straipsnį

Vila

Vila portretas
Seniai laikas uzdrausti prekiauti tais bambaliais. Daugiauja juos ir plempia geriantys asmenys - daug ir pigu,ir vaiksto po to apspange. Gal nors sitas seimas viena karta imsis rimtai sito reikalo? Kiek galima toleruoti toki p-riklausomybe turinciu asmenu girdyma? Alioo, Seime, girdite?

>Švonderiui

>Švonderiui portretas
Kaip tik iš žiauraus neturėjimo ką veikti ir dėl bevitiškos idiotinės santvarkos sovietmečiu ir įnikau gerti.

...

... portretas
CHA, virtuoziškas šachmatininko Dėdulės ėjimas - kad ir ką 'valstiečiai' nuspręstų, jie VIS VIEN būtų mušami.

V.L

V.L portretas
Matyt p .Saudargas nemato Lietuvoj svarbesniu . sprestinu problemu nei sie siulomi niekai . Ka mes renkam i seima - ima juokas pro asaras....

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
nebegeriu alkoholio 24 metai.Bet nemanau,kad kiti negali jo naudoti,jai sugeba.Ir ne reikia draudimų,o reikia sąlygųkad žmogus suprastu,kad dugne,O tai vietoje visokių reformų,pinigų švaistymu,skirti nemokamą,ivairiapusį,prieinamą gydimą.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
matome,kad šios kadencijos seimūnams proto spręsti rimtesnius šalies klausimus neužtenka.LIETUVOJE VALDŽIOS PROTO DEFICITAS,REIKALINGA SKUBI PAGALBA.

Švonderis

Švonderis portretas
Kaip jie nusibodo su savo draudimais! Problema ne bambaliuose ir aplamai ne alkoholio prieinamume. Sitvarkykit mokesčių sistemą,nustokit smaugti žmones ir poreikis gerti be saiko praeis savaime. Ir nereikia čia kaltinti sovietinio palikimo - prie ruso tikrai tiek negėrė,nes buvo darbo ir buvo užimtumas jaunimui,nebuvo kada lakti... Žmonės prisigeria iš nevilties,iš neturėjimo kuo užsiimt gyvenime ir nematydami jokios išeities iš tokios padėties

liga

liga portretas
matyt jis karzygio verygos ginklanesys ko tas nepastebi mato jis

Galerijos

Daugiau straipsnių