Konservatorius M. Adomėnas kaip liudytojas apklaustas „MG Baltic“ byloje

Grįžti į straipsnį

Ko jis šaiposi?

Ko jis šaiposi? portretas
Konservatorių pupuliukas turėtų verkti,o ne šypsotis.Girdi jis kalbėjosi su kurlenskiu,bet apie politiką,kas turėtų laimėti rinkimus.Tai ką,apie politiką reikia tartis su kyšininku Kurlenskiu? Tokių konsernų liaudies skriaudikų žmonės,išvis neturėtų susitikti su seimūnais.Gerai,kad pululiukas prisipažino,jog klausė Kurlianskio nuomonės ką daryti.Jau vėl šmėgčioja kyšininko masiulio veidelis,tai gal jau gryžta į liberalų šutvę?Geriau parašykite,kodėl jis ne už grotų ir kada bus to brudo teismas?

tep

tep portretas
Matosi iskart ,snukis prasosi plytos

Kirvis

Kirvis portretas
Kada ateis ta diena, kai situos ims sodinti? Tiesa, kaip ten tas liberalas?

Kęstai,

Kęstai, portretas
Pats žinai,kad plepi nesąmones,nes visą laiką pili purvą ant konservatorių.Pilstai nenuilsdamas,tačiau nieko nesugebi įrodyti.Įdomu,ar ir už tas neįrodytas nesąmones tau gerai apmoka?

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
NENUSTEBINO šita žinia. Asmuo be moralės. Tikrai žinia nestebina. O jeigu kas nematėte nuotraukos internete, tai aprašysiu. Stovi sau A.Kubilius ir įteikinėja kažkokią dėžutę Gabrieliui Landsbergiui? O greta stoti ir džiaudmingai žiūri, kontroliuoja koncerno vadas D.Mockus ir džiugiai ploja rankomis. Viena chebra? Ko gero taip yra supažindinamas G.Landsbergis su savo chebra. O jei prie šio paveikslėlio pridėt E.Masiulį ir faktą, kad G. Landsbergis kaip išprotėjęs agitavo už liberastus, tai pamatysime visos gaujos kontūrus.

...

... portretas
Ne specialiuoju?.. tai KODĖL?

Kęstas

Kęstas portretas
Kuo konservatoriai skiriasi nuo liberalų? Atsargumu. Liberalų tarpe kyšius iš degtinės prekybininko Mockaus ėmė pats tuometinis liberalų vadas Eligijus Masiulis, kuris pinigus kaupė tiesiog jo automobilyje bei namuose. Konservatorių tarpe tuos kyšius priiminėjo antros eilės žvaigždė - Adomėnas, kuris susitikdavo su Mockaus tarnu Kurlianskiu aptarti orą, kandidatus į konservatorių partijos vadovus ir kitas tokias pat labai svarbias bei įdomias temas, kurias paprastai turtuoliai aptarinėja su politikais. Tokia konservatorių laikysena apsimoka su kaupu. Kur dabar buvęs liberalų vadas Eligijus Masiulis? Žąsis gano. Kur konservatorių vadas Gabrielius Landsbergis? Rezga intrigas Seime. Žymiai pelningesnis užsiėmimas. Eligijus Masiulis vieno susitikimo metu gaudavo šimtą tūkstančių eurų. Dauguma mūsų tokios sumos nesurinksime per visą gyvenimą, net jeis ir žąsis ganysime (vadinasi žąsininkystės verslas). Daugiau apie tai - guglinant žodžius, kuriuos jau žinote.

Galerijos

Daugiau straipsnių